Yılmaz: Onlara fırsat vermeyeceğiz

Yılmaz: Onlara fırsat vermeyeceğiz
14.03.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Çevremizde, içte ve dışta sürekli ellerini ovuşturarak bekleyenler olduğu sürece Türkiye’de beka meselesi olmayan hiç bir seçim geçmez, onlara fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdü.

Salıpazarı ilçesindeki program Cumhur İttifakı ilçe adayı Halil Akgül, İlçe Başkanı İsmail Yaman, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kara ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililer ve vatandaşlarla buluşma ile başladı. Daha sonra Yenidoğan, Kuşcağız ve Fındıklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Cumhur İttifakı’nın adayları büyükşehirde Mustafa Demir, ilçede Halil Akgül’e destek istedi.

Programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı’nın son yıllarda gerçekleşen yatırımlar ve çalışmalar ile büyük bir değişim, gelişim yaşadığını, yeni dönemde hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

“UMDUKLARINI ASLA BULAMAYACAKLAR”

Cumhur İttifakı’nın başarısını istemeyen bazı kesimlerin bunu demokrasi kapsamında siyasi rekabetten değil, tamamen kirli emeller düşüncesiyle istediklerine dikkat çeken Yılmaz, “Yerelden başlayarak Cumhur İttifakı’nın güç kaybetmesi hesabını yapanlar umduklarını bulamayacaklar. Halkımız hiç bir zaman yönetimini  onlara teslim etmeyecektir.” açıklamasında bulundu.

“ÇEVREMİZDE KİRLİ HEDEFLERİ OLANLAR VAR”

Türkiye’de her seçimin önemli olduğunu, öneminin nedeninin anlatmakla bitmeyeceğini ifade eden Yılmaz, “Ülkemiz şuan herkesin hedefinde. Boyun eğmeyen, sürekli güçlenen, söz sahibi konuma gelen, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye tablosu oluştu. Eskiden böyle değildi. Şöyle çevremize bir bakın. Dünyanın tüm güçleri, hedefleri için var güçleriyle saldırıyor. Her türlü hesabın, güç oyunlarının, yıkma, bölme faaliyetlerinin olduğu bir süreçte 31 Mart’ın beka meselesi olmaması mümkün mü. Terör örgütleri 31 Martı bekliyor, kirli hesapları olanlar bu tarihe odaklanmış. Çevremizde, içte ve dışta sürekli ellerini ovuşturarak bekleyenler olduğu sürece Türkiye’de beka meselesi olmayan hiç bir seçim geçmez, onlara fırsat vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı güçlü bir şekilde ülke yönetiminde olmalı. Bu zamana kadar olduğu gibi ülkemiz, bayrağımız, milletimiz için çalışma devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.