Yılmaz: Önemli olan koltuk değil en iyi hizmeti vermek

Yılmaz: Önemli olan koltuk değil en iyi hizmeti vermek
08.04.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Bizler için mevki ve makamların hiç bir önemi yok, halkımız bir yetki vermişse bizim için en iyi hizmeti sunmak, görevi layıkıyla yerine getirmek önemlidir.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhur İttifakı Asarcık, Havza ve Vezirköprü belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından göreve gelen Cumhur İttifakı Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, hizmet makamlarının önemini ve değerini bilen Cumhur İttifakı belediye başkanlarının ilçeleri için, halk için bir çok önemli hizmeti yeni dönemde yerine getireceğini söyledi.

‘BİRLİKTE OLURSAK BAŞARAMAYACAĞIMIZ İŞ YOK’

“Bu bir hizmet yarışıdır, hizmet yarışında duraksama olmamalı” diyen Yılmaz, “Cumhur İttifakı Asarcık Belediye Başkanımız Şerif Kılağuz, yeniden başkan seçilerek görevine kaldığı yerden devam ediyor. Bu süreçte başarılı çalışmalarını sürdürecek. Havza ilçemizde bayrak değişimi oldu. Dün o koltuklarda birileri vardı. Bugün sizler varsınız ve sizden sonra da birileri gelecek. Önemli olan o koltuklarda oturduğunuz süre içinde nasıl hizmet ettiğiniz. Bizler için mevki ve makamların hiç bir önemi yok, halkımız bir yetki vermişse bizim için en iyi hizmeti sunmak, görevi layıkıyla yerine getirmek önemlidir. İlçemize 15 yıl hizmet eden Murat başkanımıza teşekkür ediyorum. Sebahattin kardeşimiz tecrübesi, bilgisi ve deneyimleri ile bu işi başaracak bir kardeşimiz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz süre zarfında başaramayacağımız iş yok. ” diye konuştu.

‘VEZİRKÖPRÜ’DEN YÜKSEK DESTEK’

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’i de ziyaret ederek üçüncü döneminde başarılar dileyen Yılmaz, “Vezirköprü ilçemiz de halkımız yüzde 77,76 oy oranı ile Cumhur İttifakımıza en çok destek veren ilçelerimizin başında geldi. Özellikle Vezirköprülü kardeşlerimize bu büyük destekleri için çok teşekkür ediyorum. Halkımız bize hep inandı ve güvendi. Milletimizin güven ve itimatına layık olan bir parti bünyesin de siyaset yapmak hepimiz için büyük bir onur.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber