Yılmaz Ladik’te iş insanları ile bir araya geldi

Yılmaz Ladik’te iş insanları ile bir araya geldi
31.08.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun her alanda büyük fırsatları, imkanları, olanakları bünyesinde barındırıyorsa bunları kazanım haline dönüştürmek için büyük bir sinerji oluşturmamız şart.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik ilçesinde iş insanları ile bir araya geldi.

Ladik Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (LAYSİAD) organizasyonunda Samsun’un ekonomisine katkı veren iş insanları bir araya geldi. Ladik Yaylası’nda gerçekleşen buluşmaya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, iş insanlarıyla istişarelerde bulundu, Ladik için yürütülecek projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’in de hazır bulunduğu program da koruma altındaki Ladik Gölü gezildi, belediye ziyaret edildi.

Programda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik ilçesinin doğal güzellikleriyle ön plana çıktığını, özellikle doğa turizmi açısından yeni çalışmalarla bölgenin değerlendirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

“SİNERJİ OLUŞTURULMALI”

Ortak paydanın Samsun olduğunu, kent için herkesin elinden gelen gayreti, desteği gönülden vermesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Samsun her alanda büyük fırsatları, imkanları, olanakları bünyesinde barındırıyorsa bunları kazanım haline dönüştürmek için büyük bir sinerji oluşturmamız şart. Hepimizin el ele vererek kentimizin potansiyelini artıya çevirmemiz gerekli. Mesela Ladik ilçemiz koruma altındaki göleti, yaylaları, kaplıca imkanları, kayak turizmi, doğal güzellikleriyle eşsiz bir yer. Doğa korunarak bu yönde konaklama imkanları, tesisler artırılabilir, yeni projeler geliştirilebilir. Kentimizin dinamikleri, yerel yönetimleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi aktörleri hepimiz Samsun’un her bir noktasında  kazanımlar için el ele vermeliyiz. Bu zamana kadar olduğu gibi şehrimizin daha ileri taşınması için çok çalışmalıyız. Özellikle ekonomi bizim vazgeçilmezimiz ve en çok üzerinde durduğumuz konu. Bu yönde yapılacak her çalışmaya desteğe hazırız.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, Samsun’un fırsatlarının değerlendirilmesi için bu zamana kadar yürütülen ortak çalışmaların büyük kazanımlara dönüştüğünü de sözlerine ekledi.

“Üniversite ve şehir bağı çok güçlü olmalı” 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Samsun Üniversitesi yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanırken AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgi aldı, bölümleri gezdi ve öğrencilerle bir araya geldi.

Samsun’un ikinci üniversitesi olarak eğitim öğretime başlayan ve bir çok önemli bölümlerin bulunduğu üniversitenin bilimsel ölçekte bir çok başarılara imza atacağına gönülden inandığını ifade eden Yılmaz, üniversitelerin bir şehrin kalkınma, gelişim sürecine önemli katkılar verdiğini söyledi.

“ÜNİVERSİTELER ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENMEKTE”

Üniversitenin alanında bir çok başarı gösterecek donanımlı öğrencileri çalışma hayatına kazandıracağını vurgulayan Yılmaz, “Üniversiteler her alanda uzman yetişmiş akademisyenleri, eğitim verdiği öğrencileri ile hem ülkemiz hem de bulundukları şehirler için değerli bir hazine niteliğindedir. Ülkemizde iki üniversitesi bulunan şehirler arasında artık Samsun’da var. Kentimize önemli katkıları olacak. Üniversiteler bir kentin kalkınmasında önemli roller üstlenmektedir. Şehir ve üniversite bağı ne kadar güçlü olursa her alanda fayda bir o kadar artmaktadır. Bu zamana kadar olduğu gibi üniversiteler ve şehir bağlarının güçlü bir şekilde devam etmesi için hepimiz elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yılmaz,  Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a da nazik ağırlamalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber