Yılmaz: Hiçbir ihmale aksaklığa fırsat vermemeliyiz

Yılmaz: Hiçbir ihmale aksaklığa fırsat vermemeliyiz
29.08.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Çıktığımız bu büyük hizmet yolunda bıkmadan usanmadan, fedakarca çalışmak zorundayız. Hepimiz aynı davanın, kopmaz, ayrılmaz parçalarıyız. ” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ve Kavak İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.

Ağustos ayı danışma meclisi İlkadım ve Kavak toplantıları gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, İl Başkanı Ersan Aksu, belediye, AK Parti İlçe, kadınları, gençlik kolları başkanları, mahalle temsilcileri ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantılarda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Danışma meclisi toplantılarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti’de istişare kavramının vazgeçilmez olduğunu, gerçekleşen danışma meclisi toplantılarında her konunun masaya yatırıldığını, değerlendirmelerde bulunulduğunu söyledi.

“İLETİŞİM VE HİZMET AĞI İYİ KURULMALI”

Özellikle vatandaşlarla daha çok iç içe olunması, mahallelerde, ilçelerde yaşanan sorunların çok iyi tespit edilmesi ve iletişim ağının iyi kurulması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, “Teşkilatlarımız bu davanın vazgeçilmez unsuru. Bu kutlu yolda bu zamana kadar hep birlikte ilerledik, hep birlikte mücadele ettik. AK Parti bir hizmet partisi ise gönlümüzü, yüreğimizi ortaya koyarak bu yola çıkmış isek bıkmadan usanmadan yolumuza devam etmeliyiz. Ülkemizde çok büyük mücadeleler veriliyor. 18 yıldır bitmeyen bu mücadele sayesinde Türkiye gücüne güç katarak bu günlere kadar geldi. Hiç birimizin günümüz şartları ve gelişmelerini göz önüne alarak durmadan çalışmamız gerekmektedir. Hiç bir ihmale, aksaklığa fırsat vermeden hem yerel hem de merkezi hükümet çalışmalarına, hedeflerine katkı sağlamamız gerekli.” diye konuştu. 

Salıpazarı ve Terme ilçesinde yaşanan sel felaketine de değinen Yılmaz, “İki can kaybı hepimizin yüreğini yaktı. Bölgede ilk andan itibaren devletimizin tüm imkanları seferber edilmiştir. Halkımızın yardımına koşulmuştur. Bundan sonraki süreçte maddi kayıpların giderilmesi için gerekli çalışmalarda aksatılmadan yürütülecektir. Yeniden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yılmaz, Kavak’ta  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a Kavak Güven Göleti tesislerinde sürpriz doğum günü yapıldı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti’nin İlçe Danışma Kurulu Toplantısı için ilçesine gelen Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı.

İlçe Danışma Kurulu Toplantısı ardından misafirlerini Kavak Belediyesi Güven Park Tesislerinde ağırlayan Başkan Sarıcaoğlu, doğum günü olan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı yaptığı sürprizle duygulandırdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı ve İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte toplantının değerlendirilmesinin yapıldığı bir esnada getirilen yaş günü pastasıyla büyük bir şaşkınlık geçiren Yusuf Ziya Yılmaz duygu dolu anlar yaşadı.

Mumları söndürerek teşekkür konuşması yapan Yılmaz şu ifadelere yer verdi;

“Yoğun iş temposunda bizleri unutmayarak doğum günümü hatırlayan çok değerli kardeşim İbrahim Sarıcaoğlu’na ve siz değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bu yaşımıza kadar bizlere güzel dostlar kazanmayı nasip etti. İnşallah bundan sonrada siz değerli dostlarımızla ömrümüzü tamamlarız. Mutluluk paylaşıldıkça güzelleşen ve çoğalan bir şeydir. Sizde beni bugün mutlu ettiniz. Rabbim hepinizden razı olsun. Bu yaşıma kadar olduğu gibi bundan sonrada Samsunumuz ve ilçelerimiz için çalışmalarımıza ara vermeden Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve diğer Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte devam edeceğiz. Tüm gönlü güzel dostlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.