Yılmaz: Emniyet teşkilatımız gurur kaynağımız

Yılmaz: Emniyet teşkilatımız gurur kaynağımız
10.04.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’u makamında ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Polis Haftasını kutladı, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde personelle birlikte pasta kesen Yılmaz, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve diğer birimleri de ziyaret ederek polis memurlarının günlerini kutladı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gözde ve Dünya’da örnekle gösterilen kuruluşları arasında Türk Emniyet Teşkilatı olduğunu söyledi.

‘ONLARA MİNNET VE ŞÜKRAN BOÇLUYUZ’

Ülkenin dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışan, halkın huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’nın 174. yılını kutladığını belirten Yılmaz, “Emniyet teşkilatımız, diğer güvenlik birimlerimiz gibi büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek cansiperane çalışmaktadır. Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine canı gönülden teşekkür ediyoruz, her zaman yanlarındayız. Güvenlik birimlerimiz, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.  Vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun. Özellikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz. Onlara minnet ve şükran borçluyuz.” dedi.

Ziyaretlere, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu,  Samsun Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanı Tevfik Sönmez, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır’da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.