Yılmaz: Bir zerre olsun leke sürdürmeyiz

Yılmaz: Bir zerre olsun leke sürdürmeyiz
29.10.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ve Ayvacık ilçe ekim ayı danışma meclisi toplantılarına katıldı. 

Tekkeköy danışma meclisi toplantısı Sevgi Tekkesi Sosyal Tesislerinde, Ayvacık danışma meclisi ise ilçe başkanlığında geniş katılımla gerçekleştirildi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantılarda istişarelerde bulunuldu, teşkilat çalışmaları görüşüldü, talep ve öneriler alındı. Önümüzdeki ayların çalışmalarının da konuşulduğu toplantılarda birlik ve beraberlik, çok çalışma, hizmete odaklanma  mesajları verildi.

Toplantılarda konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 1071 Malazgirt Zaferiyle başlayan Anadolu’yu yurt edinme mücadelesine dikkat çekti.

“BİN YILLIK MÜCADELE BİTMEDİ”

Türkiye’nin çok zor bir coğrafyada tarih boyunca tüm zorluklara rağmen gücüyle, inancıyla, birlikteliğiyle dimdik ayakta durduğunu anımsatan Yılmaz, “Şuan hepimize düşen görev  milletimizin Anadolu’daki bin yıllık köklü, güçlü duruşuna, fedakarlıklarına, mücadelelerine göre hareket etmektir. Bizler hiçbir zaman vatanımızdan, bayrağımızdan vazgeçmedik, geçmeyiz. Bunun için ne fedakarlıklar gerekiyorsa tereddütsüz yerine getiren bir milletiniz. Barış Pınarı Harekatı’da topraklarımızda verdiğimiz mücadelenin, güvenliğimizin, geleceğimizin, mazlumların korunmasının bir parçasıdır.” diye konuştu.

“HEPİMİZİN ÜZERİNE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Parti çalışmalarına değinen Yılmaz, AK Parti’nin temel kuruluş felsefesinin içinde istişare anlayışının öncelikler arasında olduğunu, gerçekleşen toplantıların değerlendirme, hizmetlerin aksamaması, çalışma programlarının takibi, en iyi hizmetin verilmesi için önemli bir zemin oluşturduğunu kaydetti.

Büyük bir davanın parçası olarak AK Parti’de görev alan her bir teşkilat üyesinin değerinin ayrı olduğunu ifade eden Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Önce bizler kendi içimizde bu zamana kadar olduğu gibi kenetleneceğiz. Birbirimizi seveceğiz, saygı duyacağız, çalışmalarımızda destek vereceğiz. Kırgınlık küskünlük hiç bir zaman olmamalı. Konuşacağız, istişare edeceğiz ve halkımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız. Hepimizin ülkemize, halkımıza büyük sorumlulukları var. Onların bize olan güvenine, inancına, davamıza bir zerre olsun leke sürdürmemeliyiz. Hepimiz bunun bilinciyle hareket ederek Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yol arkadaşlarının ülkemiz için, halkımız için yaptığı fedakarca çalışmalara katkı vermeliyiz. Çünkü bizde bu onurlu yürüyüşün bir parçasıyız.”

Tekkeköy ilçesinin AK Parti iktidarı ile büyük kalkınma sürecine dikkat çeken Yılmaz, Ayvacık ilçesinde özellikle turizm çalışmalarına ağırlık verilmesi konusuna da değindi. Tekkeköy ilçesinde ilçe başkanlığı ve muhtarlar derneği de ziyaret edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber