Yılmaz: Belediye başkanlarımız en iyi hizmeti verecektir

Yılmaz: Belediye başkanlarımız en iyi hizmeti verecektir
04.04.2019
A+
A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ve Salıpazarı belediye başkanlarına ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

31 Mart Seçimlerinin ardından yeniden seçilen Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

31 Mart seçimlerinin artık geride kaldığını, seçilen Cumhur İttifakı adaylarının en iyi hizmeti ilçelerine, halka vermek için çalışacağını ifade eden Yılmaz, sandıktan çıkan kararı her zaman baş tacı yapan bir siyasi irade olduğunu söyledi.

‘BAŞARILI HİZMETLER YAPACAKLAR’

‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile Gönül Belediyeciliği yolunda Türkiye’yi yeni bir dönemin beklediğini ifade eden Yılmaz, “Halkımızın teveccühü ile göreve gelen büyükşehir belediye başkanımızı, ilçe belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı gönülden kutluyorum. Cumhur İttifakımızın adayları bundan sonraki süreçte en iyi hizmeti yerine getirmek için 5 yıl boyunca çalışacaklar. Rabbim görevlerinde muvaffak eylesin.” dedi. Yılmaz, Tekkeköy ilçesinde inşaat çalışmalarında sona gelinen Gökçe Karaoğlan Ortaokulu’nu da ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.