Yılmaz: 100. yılın gururunu yaşıyoruz

Yılmaz: 100. yılın gururunu yaşıyoruz
19.05.2019
A+
A-

ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, 19 Mayıs 1919’un 100. yılı dolayısıyla gururlu ve heyecanlı olduğunu belirterek, “100 yıl önce Samsun’da ateşlenen bağımsızlık meşalesi tüm yurda yayılmıştır” dedi.

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

TEK YÜREK OLDUK
Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kutsal vatan topraklarımızın dört bir yandan işgal edildiği bir dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 100. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 19 Mayıs 1919’da Samsun’da ateşlenen bağımsızlık meşalesi, milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek tüm yurda yayılmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu günü ülkenin istikbalini koruyup, yaşatacağına inandığı Türk gençliğine bayram olarak hediye etmiştir. Cumhuriyetimizi yaşatacak ve onu yükseltecek olan gençlerimizdir. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan himayesinde Samsun’da başlayan 100. yıl kutlamalar ise tüm yurda yayılmış, milli mücadele ruhu ile tüm Türkiye tek yürek olmuştur. 19 Mayıs 1919’un 100. yılı vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor, vatan için, her zaman tek yürek, tek yumruk olabilen gençlerimizin, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber