Yavuz Ağıralioğlu’ndan Devlet Bahçeli’ye: Size oy verenler, evlatlarının katilini Meclis’e çağırmanız için mi gönderdi?

Yavuz Ağıralioğlu’ndan Devlet Bahçeli’ye: Size oy verenler, evlatlarının katilini Meclis’e çağırmanız için mi gönderdi?
22 Ekim 2024 19:53
A+
A-

Parti kurma hazırlıklarını sürdüren Yavuz Ağıralioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terör örgütü PKK’nın elebaşısının Meclis’e getirilmesine yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Ağıralioğlu, sosyal medya hesaplarından paylaştığı “Utanın” başlıklı videoda Bahçeli’nin açıklamalarını eleştirerek, “Bugün Meclis için kara bir gündür. Bölücülerden duyamayacağımız lafları MHP’nin grup konuşması yaptığı bir Türk milleti adına büyük bir mahcubiyet ve kzıgınlıkla izledik” dedi.

Ağıralioğlu, Türkiye’nin 40 yıldır teröre kurban verdiğini hatırlatarak, “Meclis kürsüsünde terörist başını gündeme getirmek nedir? PKK’nın dağılmasını sağlamak için örgütün elebaşından medet ummak, terörle mücadelede başarısız olunduğu anlamını taşır” ifadelerini kullandı. Bahçeli’nin sözlerine karşı öfkesini dile getiren Ağıralioğlu, “Size oy verenler, evlatlarının katilini Meclis’e çağırmanız için mi gönderdi? TBMM hangi bedeller ödenerek kuruldu, bilmiyor musunuz? Utanmıyor musunuz?” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

Çözüm sürecine de atıfta bulunan Ağıralioğlu, bu süreçte hayatını kaybeden askerler adına duyduğu üzüntüyü dile getirdi. “Çözüm sürecinde bedel ödeyen evlatlardan utanmıyor musunuz? Aklınızı başınıza alın! Eğer siz aklınızı başınıza almazsanız, biz milletimizin iradesiyle terörün ve teröristin nefes alamayacağı bir ülke kurma mücadelesini sürdüreceğiz” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Ağıralioğlu, Türkiye’nin teröre karşı verdiği mücadelenin kararlılıkla sürmesi gerektiğini vurgulayarak, terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.