Yatırımcılar Canik’in geleceğine güveniyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ticaret bir şehrin kalbidir. Ticaret durursa herşey durur. Canik’teki değişim ve dönüşüme katkı veren herkes başımızın tacıdır.

19.11.2016
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ticaret bir şehrin kalbidir. Ticaret durursa herşey durur. Canik’teki değişim ve dönüşüme katkı veren herkes başımızın tacıdır. Bu şehrin yararına olan her yatırıma ve yatırımcıya kapımız açık. Çok şükür artık yatırımcılarımız Canik’in geleceğine güveniyor” dedi.

Canik’te özel yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Özel bir firmanın bir şubesi Canik’te düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, burada yaptığı konuşmada, bir şehrin ancak özel yatırımlarla büyüyebileceğine işaret ederek, özel sektöre kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve bu nedenle Canik’in son yıllarda ulusal ve uluslararası yatırımları kendine çektiğini söyledi.

‘ŞEHRİN GELİŞİMİNE KATKI’

Ticaretin bir şehrin kalbi olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, “Ticaret durursa herşey durur. Biz bir şehrin özel sektörle gelişeceğine inanıyoruz. Bu anlayışımız sonucunda Canik son 12 yılda önemli sayıda ulusal ve uluslararası yatırımı kendine çekmiştir. Bu durum sadece Canik’in değil, şehrimizin de gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Şehrimizdeki değişim ve dönüşüme katkı veren herkes başımızın tacıdır. Bu şehrin yararına olan her yatırıma ve yatırımcıya kapımız açık” dedi.

‘ŞEHİRLERİ YEREL YÖNETİMLER KALKINDIRIR’

“Geçmişte ticaret şehri olan Samsun’u bugün hep birlikte Samsunlular olarak geleceğe taşıyacağız” diyen Başkan Genç, “Samsun inşallah üçüncü bin yılın başında da hakettiği yeri alacak. Ürettiğini Türkiye’ye ve dünyaya satan bir şehir hedefliyoruz. Bunu da ancak ortak akıl ve özel sektör eliyle başarabiliriz. Artık yeni bin yılın başında her şeyi hükümetten bekleme dönemi bitmiştir. Şehirleri kalkındıracak olan yerel yönetimlerdir” diye konuştu.

‘CANİK, CAZİP İLÇE OLDU’

Canik’in son 12 yılda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığına da vurgu yapan Başkan Genç, “Bırakın yatırım yapmayı, insanların gündüz korkarak geldiği Canik, bugün gece gündüz herkesin güvenle gelebildiği ve yatırım yapmak istediği cazip bir ilçe haline geldi. Ben buraya yatırım yaparak bu binayı kazandıran Baran ailesine ve Canik’teki değişim ve dönüşüme, Canik’in geleceğine güvenerek yatırım yapan Engin Uslu ve ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

canikte-acilis

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber