Yaşar: Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum

09.09.2019
A+
A-

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, yeni eğitim ve öğretim yılı için bir mesaj yayınladı.

Yaşar mesajında, “Uzun yaz tatilinin ardından 9 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni eğitim ve öğretim yılı başlamış ve ders zili çalmıştır. Ülkemizse, milletimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm milli eğitim camiasına 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca, öğrencilerimize bu eğitim ve öğretim yılında yeni başarılar diliyorum.  

Yarınlarımızın ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe modern bir şekil hazırlanması, milli ve manevi değerlerle buluşması, kültürel değerlerle yoğrulması açısından her eğitim ve öğretim yılının ayrı bir önemi vardır. Bu bakımdan, her eğitim ve öğretim yılına gerek öğretmenlerimiz olsun, gerek öğrencilerimiz ve gerekse velilerimiz olsun yeni umutlarla hazırlanırlar.  

Bu umutlar her zaman toplumumuzu geleceğe taşır ve yönlendirir. Bu eğitim ve öğretim yılında tüm zorlukları geride bırakmayı ve sorunsuz bir eğitim ve öğretim yılı geçirmeyi ülke olarak umut ediyoruz. İnşallah her şey bu yılki eğitim ve öğretim yılında öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin istekleri doğrultusunda gerçekleşir. 

Bunu bizler büyük bir samimiyetle ve canı gönülden istiyoruz. Bu konuda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde üzerimize düşen her türlü göreve de hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesileyle, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının tekrar ülkemize, milletimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm milli eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca tüm öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber