
BURSA’nın İnegöl ilçesinde, yaptığı bahçe düzenleme işinin ücretini almak için alacaklısının kapısına giden 52 yaşındaki adam, çıkan tartışmanın ardından darbedilip bıçaklandı.
Olay, saat 22.30 sıralarında kırsal Yeniceköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hüseyin A. (52), daha önce bahçe düzenleme işini yaptığı Yılmaz C.’den alacağını istemek için yanına gitti. Taraflar arasında çıkan tartışmanın ardından Hüseyin A. evine döndü.
Kısa süre sonra Yılmaz C.’nin yakınları olduğu öne sürülen 4 kişi, Hüseyin A.’nın evinin önüne gelerek dışarı çıkmasını istedi. Evinden çıkan Hüseyin A., burada şüphelilerin saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla darbedilen Hüseyin A., sırtına aldığı 2 bıçak darbesiyle yaralandı. Saldırganlar olayın ardından kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hüseyin A., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri kaçan 4 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

