Vezirköprü’de Recep Aslan’a Yoğun İlgi

Vezirköprü’de Recep Aslan’a Yoğun İlgi
16 Ekim 2023 22:06
A+
A-

Yerel seçimler yaklaşırken Recep Aslan Vezirköprü Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Vezirköprülüler Dernek Başkanı olan Recep Aslan yaklaşan yerel seçimler öncesi Vezirköprü Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklarken ilçede bulunan mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Vezirköprü ilçesinde yapmış olduğu ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılaşan Recep Aslan ilçemi dernek başkanı olarak her plartformda temsil ederek derneğimize büyük çabalar sonucunda mülkiyeti ile birlikter bir ofis kazandırdım. İlçe halkımızın hizmetinde olan dernek ofisimz Samsun’da örnek olmuştur. Hedefim İlçemizi Türkiye’de bulunan örnek ilçelerin arasına sokmaktır bunu dernekçilik anlamında başarıdım sıra ilçemiz için gayret sırası, sıra önce insan, önce liyakat anlayışı ile yürütmüş olduğum belediyecilik hizmetlerini Vezirköprü ilçemiz ile buluşturma vaktidir dedi.

Vezirköprü ilçesinde mahalle mahalle ziyaretlerine devam eden Recep Aslan mahalle halkını dinlerken mahallerde hizmet anlamında yaşanan proplem ve sorunlarun çözümü aşamasında gayret gösterdiği dikkatlerden kaçmaz iken vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Vezirkörü ilçesi Yürükçal mahallesi doğumlu olan Recep Aslan belediyecilikte yapmış olduğu çalışmalar Vezirköprülüler tarafından taktirle karşılandı.

Vezirköprü’de gittiği her mahallede ilgi ve alaka ile karşılanan Recep Aslan’a mahalleli vatandaşlar desteklerini açıklarken Recep Aslan’ın hangi siyasi partiden aday olacağı ise merak konusu oldu.

Recep Aslan Kimdir?

Recep Aslan, 1 Mart 1971 tarihinde Vezirköprü’nün Yürükçal Köyü’nde doğdu. İlköğrenimini doğduğu köyde tamamladıktan sonra Vezirköprü İmam Hatip Lisesi’nde lise eğitimini tamamladı. Ardından Samsun’da Sosyal Bilimler önlisans eğitimine devam etti ve İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Recep Aslan, 1991-2005 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı taşra teşkilatlarında toplamda yaklaşık 12 yıl boyunca İmam Hatiplik görevlerinde bulundu.

2005 yılı Mayıs ayında Samsun İlkadım Belediyesi’nde belediyecilik kariyerine başlayan Recep Aslan, bu süreçte birçok kritik pozisyonda görev aldı. Muhasebe Yetkilisi, Muhasebe Müdür Yardımcısı, Destek Hizmetleri Müdürü, Sosyal Yardım İşleri Müdürü ve Temizlik İşleri Müdürü gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı

Recep Aslan’ın topluma hizmet aşkı sadece belediyecilikle sınırlı değil. 2009 yılından bu yana Samsun Vezirköprülüler Derneği Başkanlığı görevini üstlenen Aslan, Vezirköprü’nün kültürel ve sosyal kalkınması için büyük çaba sarf ediyor.  Vezirköprülülere hizmetini daha aktif olarak devam ettirmek isteyen Aslan, özellikle Vezirköprü’de istihdam ve turizm konularında plan ve projelerinin olduğunu ifade ediyor. Arslan; Samsunda kırk yıllık geçmişe sahip olan vezirkoprululer derneğine 2017 yılında dernek yeri mülkiyeti kazandıran bir isim oldu.

Recep Aslan, evli ve 2 çocuk babasıdır. Ailesine verdiği değer, liderlik tarzının temelini oluşturuyor. İlçesinin daha iyi bir geleceğe sahip olmasını sağlama taahhüdü, hem ailesine hem de Vezirköprü halkına olan bağlılığını yansıtıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.