Vezirköprülü ağa ağalını yaptı! Bundan sonraki zararları ben karşılayacağım

Vezirköprülü ağa ağalını yaptı! Bundan sonraki zararları ben karşılayacağım
07.05.2020
A+
A-

Helikopter ambulansın vereceği zararı karşılayacak Vezirköprü ilçesinde ambulans helikoptere izin verilmemesi üzerine hayırsever bir iş adamı harekete geçti.

Ağa yaptı yine ağalığını! Helikopter ambulansın vereceği zararı karşılayacak Vezirköprü ilçesinde ambulans helikoptere izin verilmemesi üzerine hayırsever bir iş adamı harekete geçti.

Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşleri eski Güreş Ağası, hayırsever iş adamı Şükrü Özdemir; “Helikopter Ambulans istediği yere insin. Vezirköprü’de ambulans helikopterin ekili alana verdiği zararı ben karşılayacağım.” dedi.
Ankara’da ikamet eden Vezirköprülü iş adamı, Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşleri eski Güreş Ağası Şükrü Özdemir, ambulans helikopterin ekili alana inmesine izin verilmemesi üzerine hastayı alamadan geri dönmek zorunda kaldığı haberini izleyince derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Vezirköprü ilçesinde hayırsever kişiliğiyle tanınan Şükrü Özdemir; “Kaymakamlığın ve mahalle muhtarlarımızın bu konuda bilgisi olsun. Bundan sonra Vezirköprü ilçesinde hangi mahallemize gelirse gelsin, gelen ambulans helikopter hastasını alsın, ekili alana zarar vermek zorunda kalırsa, tüm hemşerilerim için zararı ben karşılamaya hazırım. Yeter ki insanlarımıza bir şey olmasın. Haberlere konu olan hasta kardeşimize de geçmiş olsun.” dedi.

Ambulans helikopter hastayı alamadan dönmek zorunda kalmıştı
Vezirköprü İlçesi Altınkaya Mahallesinde rahatsızlanan bir hastayı almak için mahalleye gelen ambulans helikopter arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle birkaç kez inmek istemesine rağmen inecek uygun yer bulamadı. İnmek için uygun bulduğu buğday tarlasına da tarla sahibi tarafından ekili alana zarar vereceği gerekçesi ile izin verilmeyince, ambulans helikopter hastayı alamadan dönmek zorunda kalmıştı.

13 km’lik yolun yapımına destek olmuştu
Devlet – Vatandaş işbirliği ile Vezirköprü ilçesinde 13 km’lik yol genişletme ve alt yapı çalışmalarına büyük ölçüde maddi destek sağlayan Özdemir, hayırseverliğini yol konusunda da göstermişti.
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Saraycık, Kadıoğlu, Yeni Düzce ve Mezraa mahalleleri arasında yapılan çalışmalarda İş Adamı Şükrü Özdemir, bazı iş makinelerinin çalışma ücretlerini de üstlenmişti.

Özdemir; ‘Hemşehrilerimin bayramını kutlarım’
Hayırsever İş Adamı Şükrü Özdemir; “Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı içerisindeyiz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Tüm hemşehrilerim başta olmak üzere İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve huzur dolu bir bayram olmasını dilerim.” dedi.

Kaynak: (ÖZLEM) – Vezirköprü Özlem Gazetesi
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber