Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis hakkında FETÖ Suçlaması

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis hakkında FETÖ Suçlaması
01.10.2016
A+
A-

Vezirköprü Belediye başkanı hakkında FETÖ suç duyurusu.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis hakkında FETÖ/PDY suç duyurusu, Milliyetçi Hareket Partisi Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis hakkında Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özata; “27 Eylül 2016 tarihi itibariyle İbrahim Sadık EDİS hakkında FETÖ/PDY’ye üye olmak veya üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardımda bulunmak suçlamasıyla gerekli şikayeti yapmış bulunmaktayız” açıklamasında bulundu.
Özata açıklamasının devamında; FETÖ ile devletimizin yaklaşık iki ayı aşkın bir süredir sürdürdüğü amansız mücadele tüm kamuoyunun malumudur. Vezirköprü’de de bu kapsamda çok sayıda şüpheli hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızın koordinatörlüğünde gerek kahraman polisimiz gerekse kahraman Jandarmamız tarafından işlem yapılmıştır. Ancak akıllara takılan en büyük soru; neden bu yapıyla bağlantısı olduğu malum olan Belediye Başkanı hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı noktasındadır.

15 Temmuz kalkışmasının biran için gerçekleştiği hayal edildiğinde hangi sıfatlara sahip insanların hangi yetkilere sahip olacağı bilinmemektedir. O halde hakkında en ufak dahi tereddüt bulunan kişilerin hele de bu kişi Belediye Başkanlığı gibi son derece kritik bir koltukta oturuyorsa, bu müsamahanın gösterilmesinde kesinlikle olanak bulunmamaktadır.

Biz de; kamu adına görev yapan bir siyasi parti olarak hele de tarihinde her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuş ve olacak MHP teşkilatı olarak bu soruya elbette duyarsız kalamazdık.” dedi.
SAMSUNBİ HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber