Vefat eden gazinin adı sokakta yaşatılacak

Vefat eden gazinin adı sokakta yaşatılacak
17.07.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin başkanlık makamında ziyaretleri kabul ettikten sonra Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Göreve başladığı günden bu yana ziyaretçisi eksik olmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin kurumları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Vefat ettikten sonra adı Bafra’da Huzur Sokağı’na verilen Gazi Tekin Sivri’nin eşini ve kızını ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin gazilere ve şehitlere her zaman minnet borcu olduğunu belirterek, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Vefat eden Bafralı Gazimiz Tekin Sivri’yi ve ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar olmasaydı bu güzel günleri göremeyebilirdik. Sizler bu müstesna vatansever kardeşlerimizin, ağabeylerimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Öğleden önce Başkan Şahin’e ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletenler arasında AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Emine Sekmen, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Samsun 6. Bölge Başkanı Ebru Akal, Bafra Bengülüler Derneği Başkanı Erdem Bakır, Belediye İşçi ve Memur Emeklileri Derneği Başkanı Hikmet Erdemir, Şehir Plancısı Yüksek Mimar Embiya Sancak ve Gazeteci – Yazar Recep Yazgan yer aldı.

Başkan Şahin makamda kabul ettiği ziyaretlerin ardından Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Samsun Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya’yı ziyaret etti. Her iki kurumda görevli personel ile de selamlaşma Şahin devletin korumasında görevli olan emniyet mensuplarına ve Sosyal Güvenlik Kurumu mensuplarına çalışmalarında kolaylık diledi.

Zihni Şahin Gençlik Kolları Genel Başkanı Büyükgümüş’ü ağırladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile beraberindekileri makamında ağırladı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından organize edilen Karadeniz Bölge Toplantısı için Samsun’a gelen Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, ve bölge illerinin gençlik kolları başkanlarını ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, gençlerin siyasette aktif olmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

GENÇLİK KOLLARI SİYASETİN İLKOKULUDUR
Gençlik kollarının siyasetin ilkokulu olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yeni nesillerin siyasete olan ilgisinin gelecek için önem arz ettiğini belirterek, “Partimizin en güzel yaptığı işlerden birisi gençlik kollarında yetişen evlatlarımızın ülke siyasetine kazandırılması konusundaki öz verili çalışmalarıdır. Bizlerde bir gün bulunduğumuz makamları gençlere devredeceğiz. Gençleri bu yüzden önemsiyoruz. Samsun’da İl yönetimimiz başta olmak üzere ilçe teşkilatlarımızda da gençlerimiz aktif olarak yer alıyor. AK Parti’nin birçok kademesinde gençlik kollarından yetişen ekipler var. Gençlerin önemsendiği bir oluşum olan AK Parti’de bulunmak bizleri her zaman mutlu ediyor” diyerek ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber