Van- Temel kazısı sırasında bitişikteki lokanta çöktü

Van- Temel kazısı sırasında bitişikteki lokanta çöktü

📅 13.10.2026 14:03 🕐 40 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
VAN’ın İpekyolu ilçesinde temel kazısı sırasında bitişiğindeki lokantanın bir bölümü çöktü. Çökme anında yükselen toz bulutu ve çevredekilerin panikle kaçışması, bir otelin güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, saat 08.30 sıralarında Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi’nde meydana geldi. Caddede iş makinele

VAN’ın İpekyolu ilçesinde temel kazısı sırasında bitişiğindeki lokantanın bir bölümü çöktü. Çökme anında yükselen toz bulutu ve çevredekilerin panikle kaçışması, bir otelin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 08.30 sıralarında Şerefiye Mahallesi Ordu Caddesi’nde meydana geldi. Caddede iş makineleriyle yapılan temel kazısı sırasında, bitişikte faaliyet gösteren lokantanın bazı bölümleri çöktü. Çökme nedeniyle iş yerindeki çeşitli eşyalar ve yapı malzemeleri enkaz altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, olası yeni bir çökme riskine karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. İş yerinde meydana gelen hasarın boyutuna ilişkin incelemelerin sürdüğü belirtildi.

PANİKLE KAÇIŞTILAR

Kazı çalışmalarını izleyen çevredeki esnaf ve vatandaşlar, çökme anında büyük panik yaşadı. Lokantanın çökmesiyle yükselen toz bulutu ve çevredekilerin hızla bölgeden uzaklaşması, yakındaki bir otelin güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

Haber-Kamera.Behçet DALMAZ-Orhan AŞAN/VAN, (DHA)-

Erzurum-Rize arasındaki Dallıkavak Tüneli cuma günü hizmete açılacak
Sıradaki Haber
Erzurum-Rize arasındaki Dallıkavak Tüneli cuma günü hizmete açılacak
Etiketler: #Van #Genel

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler