Vali Kaymak’tan Başkan Özdemir’e ziyaret

Vali Kaymak’tan Başkan Özdemir’e ziyaret
19.04.2019
A+
A-

Samsun Valisi Osman Kaymak Cavide Öngel’in cenaze merasimine katılarak Hayırsever Öngel ailesine taziyelerini bildirdi. Vali Kaymak daha sonra Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Samsun Valisi Osman Kaymak Havza’da ilk olarak Hayırsever İşadamı Merhum Hacı Mehmet Öngel’in 76 yaşında geçirmiş olduğu bir rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybeden gelini Cavide Öngel cenaze merasimine katıldı.

Vali Kaymak burada Merhume Öngel’in eşi Korkmaz, oğulları Turgay ile Tuğrul Öngel ve aile üyelerine taziyelerini bildirdi.

Merhume Öngel’İn cenazesi Kevser Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Göçmenler Mahallesinde bulunan Boğaziçi Alile Kabristanlığında toprağa verildi.

Merhumenin cenaze merasimine Vali Kaymak’ın yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Eski Samsun Milletvekilleri Suat Binici, Hayati Tekin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

10 Nisan 2018 tarihinde hayatını kaybeden Hacı Mehmet Öngel; 7 çocuk babası olup, 2001 yılında 19 Mayıs Mahallesinde Mehmet Öngel İlköğretim Okulunu, 2005 yılında Çiftlik Naciye Öngel İlköğretim Okulunu, 2006 yılında ise Havza Devlet Hastanesi’ne Ek diyaliz ünitesi binası ve Göçmenler Mahallesine birde cami yaptırmıştı.

Samsun Valisi Osman Kaymak cenaze merasimin ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Samsun Valisi Osman Kaymak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i tebrik ederek; “Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Beraat Kandilini kutluyor, Cenabı Mevla’dan ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretinden ötürü Vali Kaymak’a teşekkür ederek; “İlçemizin ve ilimizin gelişimi için çalışacağız. Bu çalışmalarımız da kurumlarımız arası işbirliği her zaman öncelikli olacak. İnşallah önümüzdeki süreçte de başta Samsun Valiliğimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediyemiz, diğer kurum ve kuruluşlarımızla koordinasyon içerisinde olacağız. İnşallah şeffaf ve ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet edeceğiz.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber