Vali Kaymak Jandarma Teşkilatının 180. yıldönümünü kutladı

Vali Kaymak  Jandarma Teşkilatının 180. yıldönümünü kutladı
13.06.2019
A+
A-

Samsun Valisi Osman Kaymak, Jandarma Teşkilatı’nın 180. Kuruluş yıldömünü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Kaymak’ın mesajı şöyle; “İç güvenlik birimlerimizden biri olan Jandarma Genel Komutanlığı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için sarsılmaz bir inanç, millet ve vatan sevgisiyle görev yapmaktadır.

Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum.

Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakârlıklar, ölümsüz birer hatıra olarak milletimizle daima yaşayacaktır. 

1839 yılında kurulan, gelişen güçlü yapısı, eğitim düzeyi ve teknolojik donanımıyla kıvanç duyduğumuz Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı bilinçle ve kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu vesile ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın 180. Kuruluş Yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, selam ve sevgilerimi sunarım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.