Vali Kaymak Ayvacık ilçesini ziyaret etti

Vali Kaymak Ayvacık ilçesini ziyaret etti
01.06.2019
A+
A-

Samsun Valisi Osman Kaymak bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Ayvacık İlçesini ziyaret etti.

İlk olarak İlçenin Meşelidüz mahallesinde heyelan oluşan yolda incelemeler yapan vali Osman Kaymak 7. Karayolları Bölge Müdürü Murat Gönenli ile birlikte heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Merkez anaokulundaki öğrencileri ziyaret eden Osman Kaymak minik öğrencilerin her biri ile tek tek ilgilenerek Anaokulunun projelendirdiği ve uyguladığı ‘’ Baba bana bir masal anlat’’ projesi kapsamında öğrencilere Kırmızı Elma adlı masalı okudu. Minik öğrencilerin ilgiyle dinlediği masal ardından hediyeler dağıtıp onlarla toplu fotoğraf çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.

Anaokulu ziyareti sonrası İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ağırlayan Kaymakam Mehmet Zahid Uzun, ilçenin eğitim, sağlık, ekonomik, nüfus, ulaşım, asayiş ve diğer konuları hakkında Samsun Valisine brifing vererek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu. İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, günün anısına Ayvacık Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan Osmanlı motifleri ile işlenmiş hediye tabağı Vali Osman Kaymak’a takdim etti. Daha sonra Vali Osman Kaymak İlçe Kaymakamı ile birlikte Ayvacık Belediyesine ziyaret gerçekleştirdiler. Belediye Başkanlığı makamında Başkan Halil Kalaycı’dan ilçede yapılan çalışmalar ve ilçenin genel durumu hakkında brifing sunumunu aldı. Sunum sonrası Belediye Başkanı, Samsun Valisine İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaptığı Esma-ül Hüsna tablosu ve 19 Mayıs 1919’un 100. Yılına özel hazırlanan ahşap bandırma vapuru ve onur anıtı maketini takdim etti.

Vali Osman Kaymak ziyaretler sonrası İlçenin Mustafa Üstündağ Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda öğrenciler, Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya gelerek iftar açtı. İftar sonrası öğrencilere 100. Yıl anısına tişört hediye eden Samsun Valisi Osman Kaymak şehit aileleri ve gazilerle çay eşliğinde sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber