Vahşice katledilen şahsın ölüm detayları belli oluyor

Vahşice katledilen şahsın ölüm detayları belli oluyor
15.01.2020
A+
A-
Samsun’u dehşete düşüren olay, geçtiğimiz Pazar günü çöp toplayan çöpçülerin battaniyeye sarılı cesedi bulması ile gündeme geldi. İlkadım ilçesine bağlı Fatih mahallesinde çöpçüler tarafından bulunan cesedin başının kesik olduğu, kol ve bacaklarının ise olmadığı belirlenirken, polisler tarafından yapılan araştırma sonucu cesede ait kol ve bacaklarda başka bir çöp konteynerinde bulunmuştu.
12 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Samsun polisi, kenti dehşete düşüren korkunç olay ile ilgili yaptığı soruşturma sonucu, Irak uyruklu olduğu tahmin edilen şahsın başı, kol ve bacaklarının kesilerek öldürülmesi olayında, 12 kişiyi gözaltına aldı.
BALTA İLE BANYODA PARÇALARA AYIRDILAR
İddiaya göre Irak uyruklu şahıs, önce bir evde başına taşla vurulduktan sonra, evin banyosunda balta ile parçalara ayrıldı.
Korkunç cinayeti işleyenler, parçaladıkları cesedin baş ve vücut kısmı ile kol ve bacaklarını iki ayrı çöp konteynerine atarken, cani katiller cesedin bulunması sonrası panik yaşadı.
BANYO KANLAR İÇİNDEYDİ, TAŞ VE BALTA BULUNDU
Polislerin olay günü bölgede geniş kapsamlı araştırma yapması ve kayıp olan kol ve bacakları da bulması sonrası panikleyen caniler, cinayeti işledikleri evi terk ederek, Fatih mahallesinde başka bir eve kiraya çıkarak taşındı. Cesedin bulunduğu gün ortalıklarda gözükmeyen canilerin, ev değiştirmesi şüphe çekerken, polis söz konusu kişilerin boşalttığı evde (samsunkenthaber) inceleme yaptı. Yapılan incelemede evin banyo kısmının kanlar içinde olduğu tespit edilirken, burada cinayet aleti olduğu düşünülen taş ve balta bulundu.
CANİLERE OPERASYON YAPILDI
Bu gelişmenin ardından polisler evi terk ederek başka bir eve kiraya çıkan canileri yaptıkları operasyon ile gözaltına aldı. Vahşi bir şekilde başı, kol ve bacakları kesilerek cinayete kurban giden Irak uyruklu şahsın, Göç İdaresinde kaydının bulunmadığı öğrenildi.
İddiaya göre canice katledilen Irak uyruklu şahsın parası için öldürüldüğü ileri sürülürken, cinayetin asıl nedeni yapılacak polis sorgusu sonucu netleşecek. Öte yandan korkunç cinayet ile ilgili ise gözaltına alınan 12 kişinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.
Kaynak:samsunkenthaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber