Uzunkaya Havza’da seçim çalışmalarına destek verdi

Uzunkaya Havza’da seçim çalışmalarına destek verdi
20.06.2018
A+
A-

20., 21. ve 22. Dönem Samsun Milletvekilliği yapan Musa Uzunkaya AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına destek verdi.

Musa Uzunkaya, AK Parti Havza İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe yöneticileri ve partililer ile bir araya geldi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretinden ötürü Uzunkaya’ya teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Havza Belediye Başkanı İkiz, seçimin yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Ülkemiz yapılacak seçimlerle yeni bir döneme girecek. Ülkemizin daha güçlü olması için yapılan sistem değişikliği fiilen hayata geçecek. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye yoluna ve hedeflerine hızlı adımlar ile ilerleyecek. O yüzden 24 Haziran tarihi bizim için çok önemli. Milletin takdiri ile ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek. Mecliste ise 400 milletvekili ile güçlü bir AK Parti ile yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

Uzunkaya burada yapmış olduğu konuşmada Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi tarihi bir seçim olduğunu belirterek; “Tüm dünyanın gözleri bizim üzerinde. Muhalefet icraat yapmın değil, 16 yılda Ak Parti iktidarı tarafından yapılanları yıkmanın derdinde. Bu bilnç ile hareket etmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız seçmekle iş bitmiyor. Onun arkasında duracak güçlü bir meclis lazım. O’da yine sizlerin desteği ile olacak. 24 Haziran’da inşallah ikinci bir bayramı kutlayacağız.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitingini değerlendiren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 2023 hedeflerin yolunda önemli bir aşama olan 24 Haziran seçimlerinde halkın üzerine düşeni yapacağını belirterek; “16 Nisan’da yüzde 70 oranında destek verdiğimizi Havza’da hedef yüzde 80 oy oranı.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanı’nda Samsunlularla buluştuğu mitingi değerlendirdi.

Samsunluların Cumhuriyet Meydanı ve çevresini hınca hınç doldurarak, her zaman olduğu gibi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğini bir kez daha gösterdiğini belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, mitingde Erdoğan’ın Samsun için açıkladığı vizyon projeleri ile Samsun’a vermiş olduğu değeri bir kez daha göstermiş olduğuna değindi.

Tüm Samsunun olduğu gibi mitinge Havzalılarında çok büyük bir ilgi gösterdiğine işaret eden Başkan İkiz, “ Cumhuriyetin İlk Kıvılcımın yakıldığı Havzalı hemşerilerimiz sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgilerini ve güvenlerini bir kez daha göstermiştir. Havza yeni sisteme geçişte de üzerine düşeni yapacaktır. 24 Haziran’da halkımızın da büyük desteği ile Türkiye’de artık yeni bir dönem başlayacak. Yeni yönetim sistemi ile birlikte Türkiye’miz her alanda daha hızlı ilerleyecektir. Dünya lideri, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz 2023’e daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’ne de değinen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “Önümüzdeki seçim şehrimiz ve ülkemiz için büyük öneme sahip. Türkiye’mizin istikrarı için 24 Haziran tarihi önemli bir virajdır. İnanıyorum ki 16 Nisan’da yüzde 70 oranında destek verdiğimizi Havza’da hedef yüzde 80 oy oranı. Havza ülkemizin geleceği için dün olduğu gibi bu günde üzerine düşeni yapacaktır. İlçe teşkilatımız adına Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine büyük bir katılım sağlayan tüm Samsunlu ve Havzalı hemşerilerimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Yangından zarar gören aile

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza’ya bağlı Sivrikese Mahallesinde arife günü çıkan yangın sonrası zarara uğrayan Sakallı ailesini ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti ilçe Başkanı Sebahattin Özdemir Sivirkese Mahallesinde çıkan yangın sonrası maddi zarara uğrayan Zalif ve Arif Sakallı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yangın hakkında bilgiler alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz geçmiş olsun temennisinde bulunarak; “ Allah’ım bir daha göstermesin. Allah’a şükürler olsun ki can kaybı yok. Böylesi büyük bir yangında tek tesellimiz bu. Bizler her zaman yanınızdayız ve sizlere kapımız açık.” Dedi.

Arife günü çıkan yangında Sakallı ailesine ait 2 samanlık, bir ambar, bir depo ve odunluk ile bir traktör zarar görmüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber