Uzun yıllar çektiği ağrılarından Büyük Anadolu Hastaneleri’nde kurtuldu

Uzun yıllar çektiği ağrılarından Büyük Anadolu Hastaneleri’nde kurtuldu
20.12.2019
A+
A-

Uzun yıllar kalçasından ağrı çeken ve buna sebep yürümekte bile zorlanıp günlük işlerini kendi başına göremeyen Şevki Gümüş’e Büyük Anadolu Hastaneleri’nde yapılan operasyon sonrası ilerleyen yaşına rağmen artık rahat bir şekilde ihtiyaçlarını görebilecek.

Ağrılı ve hareket kısıtlılığı olan bir kalça, günlük hareketlerin kolay bir şekilde yapılabilmesini engelleyebilir. Şevki Gümüş isimli hastada yıllardır yürüyemiyor, yataktan bile çıkamıyor hatta ihtiyaçlarını bile tek başına göremiyordu.
Büyük Anadolu Hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Azat Ataman’a başvuran Şevki Gümüş, yapılan operasyon ile birlikte kısa bir süre içinde artık eski günlerine kavuşacak.
Yapılan ameliyat hakkında bilgi veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Azat Ataman, “Ağrılı ve hareket kısıtlılığı olan bir kalça, günlük hareketlerin kolay bir şekilde yapılabilmesini engelleyebilir.  Kalçaya uygulanalacak olan kalça protezi ameliyatı ile şikayetler ortadan kaldırılabilir.
Kalça protezi ameliyatı ile hareket kapasitesi azalmış olan ekleminizin normale dönmesi mümkündür.

ARTIK KENDİ İHTİLAÇLARINI GİDEREBİLECEK!
Uzun yıllardır ağrılarına çözüm bulamayan Şevki Gümüş amcamıza da kalça protezi ameliyatı uyguladık.
Kendisi yürüyemiyordu, acısından yere basamıyordu.
Yataktan bile çıkamıyor, kendi günlük işlerini göremiyordu.
Hastamızın çekilen filmlerin ve tetkitlerin ardından operasyonuna karar verdik ve başarıyla gerçekleştirdik. İleri yaşına rağmen artık kendi kendine ihtiyaçlarını görebilecek duruma geldi. Kendisini çok rahatladığını belirterek bu durumda olan kişilerin mutlaka bir uzman doktor desteği alması gerektiğini ifade etti” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber