Usta’ya birileri yanlış bilgi vermiş

Usta’ya birileri yanlış bilgi vermiş
02.09.2019
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, yaşanan sel felaketinden bir hafta sonra bölgeyi ziyaret eden ve “sahada çalışan bir tek makine göremedik” açıklamasında bulunan Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya yanıt verdi. “Galiba Sayın Milletvekilimize birileri yanlış bilgi vermiş.”dedi.

“EMEĞE SAYGISIZLIK”

23 Ağustos günü Salıpazarı ilçesinde meydana gelen ve iki vatandaşın hayatını kaybettiği sel felaketi sonrası bölgeyi ziyaret eden Samsun Milletvekili Erhan Usta “Hala çalışmalar başlamamış, sahada çalışan bir tek makine göremedik” açıklaması yapmıştı.

Bunun üzerine gazetemize konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Selin yaşandığı 23 Ağustos’tan hemen sonra 24 Ağustos sabahı bütün birimlerimiz ve ekiplerimiz zarar gören bölgelere yönlendirilerek kapalı olan yollarımızı açma çalışmalarımız başlamış, geçen 10 günlük sürede ise 30’a yakın iş makinesi ile çalışmalarımız sahada devam etmiş, halen de devam etmektedir. Sayın Vekilimizin bu açıklaması, sahada çalışan personelimizin motivasyonunu bozmuştur. Gece gündüz demeden var gücü ile çalışan ekiplerimizin alın terine ve emeğine karşı saygısızlıktır.

“YANLIŞ BİLGİ VERİLMİŞ”

Salıpazarı Belediyemizin imkanları bellidir diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Yaşadığımız bu felakette başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere çevre ilçelerden de iş makinesi takviye ederek çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Sayın Milletvekilimiz Salıpazarı ziyaretinde bizleri arayabilir, çalışmalar hakkında bilgi alabilirdi. Anlaşılan o ki birileri Sayın vekilimize yanlış bilgi vermiş.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber