Usta: Samsun yeniden tarım merkezi olacak

Usta: Samsun yeniden tarım merkezi olacak
12.03.2019
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Vezirköprü Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Ovalarımız değerini geri kazanacak
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin önünde Vezirköprülü hemşehrilerine seslenen Erhan Usta, ”Ovalardan çıkan ürünün işleneceği, saklanacağı tesislerimiz yok. Çarşamba ve Bafra Ovamız var ama konserve, salça, meyve suyu fabrikamız yok, soğuk hava depomuz yok. Bunlar olmadığı zaman ürün pazara geliyor, yarısı tarlada kalıyor yarısı para etmiyor. Sezonunda talebi artırmak lazım. Sezon bittikten sonra ürünün tamamanı piyasaya girmediği için fiyat yükseliyor. Hem üretici mağdur hem tüketici mağdur. Meyve suyumuz, salçamız dışarıdan geliyor. Ham maddemiz var ama dışarıdan alıyoruz. Yatırımcı sizden yer istiyor, belediye yer vermiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Bizim Samsunlulara sözümüz üreticinin de tüketicinin de mağdur olmaması için, bu tesisleri göreve geldikten sonra hemen faaliyete geçirmek olacaktır. Bu sayede Samsun, bölgenin tarım merkezi olacak ” dedi.

Anketlerde iyiyiz
Yapılan anketlerde iyi gittiğini ifade eden Usta, “Arkamızda ne bir sermaye kesimi ne de bir cemaat var. Arkamızda milletten başka kimse yok. Bizim hareketimiz, gönüllüler hareketine dönüştü. Bu şekilde yolumuzda ilerliyoruz. Biz seçim kazanmak için yola çıktık. Birilerinin oyunu bölmek, birlerine avantaj, birilerine dezavantaj sağlamak için çıkmadık. Yapılan anketlerde bu çok net bir şekilde ortada. Bunu da herkes görüyor. Hangi türden anket olursa olsun, hepsinde milletimizin büyük teveccühü olduğu ve durumumuzun iyi olduğunu görüyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber