Usta: Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz

Usta: Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz
10.06.2018
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren Erhan Usta, canlı yayın konuğu olduğu bir televizyon kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta” Bizim 24 Haziran seçimlerinde parti olarak doğrudan çıkardığımız bir adayımız yok. İlk kez sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı adayı olarak genel başkanımız açıkladı. Bu büyük bir fedakarlıktır bunu iyi anlamak lazım. Biz Türkiye açısından konuyu kritik gördüğümüz için, 15 Temmuz da başlayıp Yenikapı ile devam eden ve şimdi oluşan bu ruhun ve birlik ve beraberliğin sürmesi için cumhurbaşkanı adayı çıkarmadık ve cumhurbaşkanı adayı olarak Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz ” dedi.

USTA PAZAR ESNAFIYLA BİR ARADA

Canlı yayının ardından çalışmalarına devam eden Erhan Usta, İlkadım İlçesinde bulunan Modern Pazar esnafla ve pazar yapan halkla bir araya geldi. 24 Haziran seçimleri hakkında bilgi veren Usta, milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek beklediğini söyledi. Usta, İlkadım İlçesinde bulunan Ağabali Caddesi esnaflarına da ziyarette bulundu.

Ramazan dolayısayla yoğun bir program içerisinde olan Erhan Usta, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Daha sonra Canik Mhp İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı.

USTA’YA COŞKULU KARŞILAMA

İftar programlarının ardından Canik Yavuz Selim mahallesinde şehit piyade er Umut Bulut anısına düzenlenen voleybol turnuvası final maçına katılan Usta, roman halkı tarafından meşale ve havai fişeklerle karşılandı. Erhan Usta final maçının ardından şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber