Usta Bafralılarla buluştu

Usta Bafralılarla buluştu
29.03.2019
A+
A-

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Bafra ilçesinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Bafra ilçesine bağlı Dededağ, Doğanca ve Kuşcular Mahallelerinde yaptığı toplantılarda çok önemli açıklamalarda bulundu:

Dedikodunun Fitnenin Bini Bir Paraya
“Çıktığımız er meydanında bizimle mertçe güreş tutamayanlar, dedikodu ve iftiradan başka birşey üretmiyorlar. Şimdi de çıkmış, Erhan Usta bu seçim kampanyasını nasıl yürütüyor diyorlar? Bu hareketin gönüllü bir hareket olduğunu herkesin bu yürekli ve mert gönüllük hareketine sahip çıkmak için karınca kararınca nasıl destek verdiğini görmeyecek kadar kör bu arkadaşlar. Yahu biz milletvekiliyiz, dokunuzmazlığımız var, belediye başkanı seçilirsek dokunulmazlık kalkacak. Bizim geçmişte hileli hurdalı işimiz olsa, bir yanlışımız olsa, kendimize güvenmesek dokunulmazlığımız kalksın ister miyiz? Fitneyle, fesatla siyaset yapanlar buradan sesleniyorum: Millete karşı siyaset yapanın siyasi hayatı kısa olur, kendileri bunu tecrübe ederek görecekler!”

Herkes Gözünü Kulağını Dört Açsın
“Arkadaşlar, kör olmamak lazım, kmse kör olmasın hatta herkes gözünü kulağını dört açsın. Biliyorsunuz, bizi bir kere bile konuk almayan, hatta 1 derece soğukta, sağanak yağış altında Cumhuriyet Meydanında toplanan Samsun halkını ne canlı ne de banttan yayınlamayan, yeni sahibinin Samsun vekillerinden biri olduğu iddia edilen, gün aşırı Mustafa Demir’i çıktığı bir televizyon kanalı var. Şimdi bizi ve sizleri görmezden gelen, kimin olduğu kime çalıştığı malum bu kanal nasıl oluyor da Hayati Tekin’i canlı yayına çıkarıyor? Hayati Tekin, kendi bile inanmasa da, bu yarış Mustafa Demir ile Hayati Tekin arasında diyor ya… Madem siz rakipsiniz, nasıl çıktın sen oraya? Beni bir kere çıkarmayan, sana niye izin verdi? ”

Karşımda İki Ayrı İttifak Birleşti
“Arkadaşlar, cevabı ben söyleyeyim, Erhan Usta sizlerden aldığı kuvvetle er meydanına tek başına çıktı, karşısında iki ayrı ittifak birleşti, Usta Samsun’da ittifak adaylarının kirli ittifakına karşı mücadele veriyor. Herkes bunu görsün! İyi Parti’ye, CHP’ye gönül verenler de bunu görsün.”

Samsun Öngörüsüzlere Teslim Edilemez
“Arkadaşlar, benim hain terör örgütü FETÖ’ya karşı tutumumu herkes bilir, FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmasıyla alakalı gayretimi, bu konuyu nasıl gümbür gümbür dile getirdiğimi herkes bilir. Diğer taraftan, FETÖ’ye ilişkin yürütülen mücadelede kurunun yanında yaşın yakılmaması gerektiğini vurgulayan konuşmalarımda var. İşte bu konuşmalar montajlanarak sanki biz FETÖ’yü destekliyormuşuz gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bunu yapanlara şu tavsiye ediyorum. Onlar önce FETÖ’nün Samsun’da açtığı okulları zamanında destekleyen kendi adaylarına baksınlar. FETÖ’nün nasıl hain olabileceğini zamanında öngöremeyen adaylarına hesap sorsunlar. Bizim Allah’a şükür her konuda olduğu gibi bu konuda da alnımız ak, başımız dik. Zaten dediğim gibi, öyle olmasa, milletvekiliyken, dokulmazlığın kalkması pahasına belediye başkanlığına aday olmam. Sevdamız Samsun’u öngörüsüzler yönetmemeli diye çıktık biz yola… Herkesten bağımsız, arkasında sadece millet olan bu kutlu dava Allah’ın izniyle 31 Martta zaferle sonuçlanacak!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber