Ünlü Makedon Sanatçı Big Mama Samsun’da Şifa Bulacak!

Makedonya ve Kosava’da yaptığı Bigmama ve Mama’s programlarıyla milyonların gönlünde taht kuran sunucu aynı zamanda ses sanatçısı Besjana Kasami

07.01.2017
A+
A-

Dünyaca ünlü sunucu ve ses sanatçısı Besjana Kasami, tedavi olmak için Türkiye’yi, Türkiye’de Samsun’u, Samsun’da ise Büyük Anadolu Hastaneleri’ni tercih etti.

 

Makedonya ve Kosava’da yaptığı Bigmama ve Mama’s programlarıyla milyonların gönlünde taht kuran sunucu aynı zamanda ses sanatçısı Besjana Kasami obezite operasyonu olmak üzere Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’ne geldi.

 

Bejiana Kasami, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi ve Obezite Uzmanı Op Dr Kerim Güzel,  Meydan Şubesi Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta, Genel Müdür Güner Armutlu ve Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ile birlikte Meydan Şubesi’nden basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Metabolik Cerrahi uygulamasının dünya üzerindeki geçmişinin çok yeni bir yöntem olduğunu belirten Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Meydan Şubesi Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta, “Metabolik Cerrahi uygulaması ülkemizde son 2,5 yıl yıldır uygulanan bir yöntem. Samsun da bu operasyonları son 1,5 yıldır başarıyla uygulamaktayız. Hastanemizde bu 1,5 yılda 600 hastamız ameliyat olup şufa bulmuştur. Dünyanın değişik ülkelerinden misafirlerimiz hastanemizi tercih ederek ameliyat oldular.

Bugünde aramız da Makedonya, Arnavutluk ve Kosova’nın izlenme rekorları kıran bir çok tv programının yapımcılığını üstenen Besjana Kasami hanımefendi aramızda. Kendisi ameliyat olmaya karar verdikten sonra yaptığı araştırmalarda büyük tevüccüh göstererek Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’ni tercih ettiler. Bundan gurur duyuyoruz ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Diğer 600 hastamıza olduğu gibi kendisinin de ameliyatını güzel bir şekilde gerçekleştirip inşallah buradan şifa bularak ayrılacaktır. Kendilerine hastanemiz adına teşekkür ediyorum. ” dedi.

 

Genel Cerrahi, Metabolik Cerrahi ve Obezite Uzmanı Op Dr Kerim Güzel ise, “Ülkemiz son yıllarda Metabolik Cerrahi anlamında çok önemli gelişmeler meydana geldi. Son teklonoji ve bilgiyi yakından takip ederek bu yöntem üzerine önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bu anlamda dünyanın bir çok yerinden hastalar Samsun’u tercih ediyorlar. Hastanemizde kurduğumuz Metabolik Cerrahi ve Obezite Merkezimizde ameliyatları başarıyla gerçekleştirmekteyiz. İnşallah Bejiana Kasami hanımefendiyi de ameliyatını başarıyla uygulayarak kendisini mutlu bir şekilde Samsun’umuzdan uğurlayacağız” diye konuştu.

big-mama-samsunda

 

Samsun’u ve Samsunluları çok sevdiğini belirten program yapımcısı ve ses sanatcısı Bejiana Kasami’de, “Öncelikle herkese güler yüzlü , sıcak misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Makedonya, Kosova, Arnavutluk bölgelerinde yapımcı ve ses sanatcısıyım. Samsuna bir kaç kez gelme fırsatım oldu. Samsunu çok beğeniyorum, çok güzel bir şehir bu ilin güzelliğini bu şehrin insanları yapıyor. Bunun için Samsun’un bende ayrı bir yeri var. Beni ülkemde Big Mama olarak tanıyorlar. Biraz da kilolarım yüzünden bu ismi aldığımı sanıyorum. Fakat sağlık olarak kilolarım nedeniyle sorunlar yaşıyordum. Hastalığım ile ilgili olarak yaptığım araştırmalarda başarılı çalışmalara imza atan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’ni ve doktorum Kerim Beyi buldum. Doktorumun yaptığı ameliyatı an be an kameraya aldırıp ülkemde bunu programında sevenlerimize izlettireceğim. Çünkü herkes beni soracak ve merak edecek. Sözlerime son verirken, ilgi, alaka ve destekleri için Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Toplantı sonrası Bejiana Kasami, Op Dr Kerim Güzel,  Başhekim Dr. Alparslan Tuhta, Genel Müdür Güner Armutlu ve Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, katılımlarından ötürü basın mensuplarına teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.