Ümit Özdağ: Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş

Ümit Özdağ: Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş
07.04.2022
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün çıktığı bir programda son dakika olarak yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş’ı göreve çağırdıklarını belirtti.
Siyasette gündeme bomba gibi düşecek bir son dakika haberi geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Cumhurbaşkanlığı adaylığı için partisinin Mansur Yavaş’ı destekleyeceğini açıkladı

FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Ümit Özdağ Cumhurbaşkanlığı seçimi için oldukça flaş bir açıklama yaptı. CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması gerektiğini söylerken partisinin Yavaş’ı destekleyeceğini ifade etti.

MANSUR YAVAŞ’I GÖRECE ÇAĞIRIYORUZ

Özdağ çok konuşulacak açıklamasında “”Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişi yönetebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş’ı göreve çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Halihazırda Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen Mansur Yavaş’ın bu teklife nasıl bir karşılık vereceği merak konusu oldu.

(karadenizgazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber