TÜYAP bugün kapılarını kapattı

TÜYAP bugün kapılarını kapattı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile düzenlenen Karadeniz 6. Kitap Fuarı – Samsun, 23 Şubat 2020 Pazar akşamı saat 19.00’da 207.441 kitapseverin ziyaretiyle sona erdi. Ziyaretçilerin 62.470’i fuarı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrencilerdi.

Bu yıl 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Karadeniz Kitap Fuarı, panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen imza günleri ve kültür etkinliklerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

TÜYAP Fuara gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl tekrar bir arada olmayı diliyoruz. denildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.