resim yükle

TÜSİAV’dan TİMBİR ve BHA’ya ‘Enerji Zirvesi’ katkı plaketi

TÜSİAV’dan TİMBİR ve BHA’ya ‘Enerji Zirvesi’ katkı plaketi
15.05.2024
A+
A-

Ankara’da Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı’nın düzenlediği ‘TÜSİAV Enerji Zirvesi’nde’ Türk İnternet Medya Birliği ve Birlik Haber Ajansı’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. TİMBİR ve BHA adına plaketi TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa aldı.

featured






Ankara Ticaret Odası’nda düzenlenen Enerji Zirvesi’nde TİMBİR ve Birlik Haber Ajansı adına teşekkür ödülünü TÜSİAV Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak takdim etti. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa aldığı ödül konuşmasında TÜSİAV ve Ankara Ticaret Odası’na teşekkürlerini dile getirdi.

TİMBİR ve BHA’ya haberleriyle ve ekonomiye verdiği katkılarından dolayı plaketin verildiği enerji zirvesinde konuşan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, enerji sektöründe yapılan yenilikçi çalışmaların ve sürdürülebilirlik çözümlerin öneminin altını çizdi. Basa, TİMBİR ve ajans olarak bu alandaki haber ve bilgilendirme çalışmalarına verdikleri önemi de vurguladı.

TİMBİR ve Birlik Haber Ajansı, aldığı ödülle birlikte enerji sektöründeki haber ve bilgilendirme faaliyetlerindeki başarısını kanıtlamış oldu. Birlik Haber Ajansı sektördeki gelişmeleri takip etmeye ve kamuoyuna doğru ve tarafsız bilgilerle aydınlatmaya devam edeceği belirtildi.

IMG 5469

IMG 5478

TÜSİAV’dan TİMBİR ve BHA’ya ‘Enerji Zirvesi’ katkı plaketi


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber