Türkiye Karate Şampiyonası’na katılan kafile Havza’ya döndü

Türkiye Karate Şampiyonası’na katılan kafile Havza’ya döndü
17.03.2022
A+
A-

12-16 Mart tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nda Samsun’u temsil neden ve Havzalı gençlerden oluşan Budo Kaido Karate takımı Havza’ya döndü.

 

Havza İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun, Budo Kaido Karate takımı hocası Recep Gün ve 4 bayan sporcudan oluşan kafile Sakarya’da düzenlenen ve 4 gün süren Türkiye Karate Şampiyonası’nda Samsun’u temsil ederek Havza’ya döndü.

 

9 kategoride 1720 sporcunun katıldığı müsabaka Budo Kaido Karate takımından iki bayan sporcu kendi kategorilerinde çeyrek final maçı yaptı.

 

Şampiyona sonrası Havza’ya gelen Kafile Başkanı Havza İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun ile Budo Kaido Karate takımı hocası Recep Gün, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgiler verdiler ve vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

 

Budo Kaido Karate takımı hocası Recep Gün şampiyonaya 8 aydır hazırlandıklarını ve sporcuların ilk büyük müsabaka deneyimi yaşadıklarını ifade ederek; “Öğrencilerimiz ilk ciddi müsabakalarında güzel mücadeleler yaparak önemli deneyimler edindiler. İnşallah bundan sonra kızlarımız gelecekte büyük başarılar imza atacaklar.” Dedi.

 

Kafile Başkanı Havza İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cafer Uzun ise Havza olarak şampiyonada Samsun’u temsil etme onurunu taşıdıklarını belirterek; “Öncelikle kızlarımızı göstermiş oldukları cesaretten ötürü kutluyorum. Kızlarımız bu şampiyonada edindikleri tecrübe ile gelecekte adlarından söz edinerek başarılar elde edecekler. Bizler her zaman kızlarımızın yanındayız. Bu şampiyonaya katılmamız için bizlere destek olan başta Havza Kaymakamımız Cengiz Nayman’a, Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir ve sponsorlarımıza teşekkür ederim’’dedi.

 

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise genç sporcuları tebrik ederek; “Havza Belediyesi olarak çalışanın, sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Bizler destek olduğumuz sürece gençlerimiz büyük başarılara imza atacaklardır.” Dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber