Türkel: Atakum’a sözüm var

Türkel: Atakum’a sözüm var
16.02.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum Belediyesi Hizmet Binası, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve Fen İşleri Şantiyesi’ne ziyaret etti.

Atakum Belediyesi’nin tüm birimlerini tek tek dolaşarak emektarlarıyla selamlaşan, sohbet eden Serhat Türkel, çeşitli işlemleri için belediyede olan vatandaşlarla da projelerini paylaştı.

Türkel, “Birlikte büyüdüğüm dostlarım, çocukluğumu bilen büyüklerim, çocukluğunu bildiğim kardeşlerimle Atakum’a yepyeni bir kimlik kazandıracağız. Atakum’a olan aşkımızı anlatmaya, projelerimizi, hedeflerimizi, vizyonumuzu anlatmaya ve destek istemeye devam ediyoruz. Ailem bildiğim Atakum’a sözüm var, kazanan memleketim olacak” sözlerini kaydetti.

Güleryüzü ve samimi desteğiyle yolculuğumuza güç katan, Atakum’a hizmet etmek için alın teri döken belediye emekçisi dostlarına yoldaş olacaklarını belirten CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, “Hızlı yürüyeceğiz, çok çalışacağız. Yorulacağız ancak Atakum halkından duyduklarımızla motive olacağız. Çok güzel işler yapacağız. Atakum emeğin kenti olacak. Liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. Gelin omuz omuza birlikte mücadeleye çıkalım. Ben kendimi size emanet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.