Türk Telekom Bölge Müdürlüğü Samsun’dan Trabzon’a bağlandı

Türk Telekom Bölge Müdürlüğü Samsun’dan Trabzon’a bağlandı
16.03.2021
A+
A-

Türk Telekom Samsun BöLge Müdürlüğünün Trabzona bağlanması şehirde büyük infial yarattı. Samsunlular her konuda geriye giden Samsun’un sahipsizliğinden dem vururken “yine kaybettik” dediler.

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğü Trabzona bağlandı. Yıllardır Samsun Bölge Müdürlüğü olarak faaliyet gösteren Türk Telekomun Trabzon’a verilmesi özellikle sosyal medyada Samsunlular tarafından büyük tepkiyle karşılanırken, vatandaşlar adeta çileden çıktı. Türkiye’de Türk Telekomun 3 Bölge Müdürlüğü farklı illere bağlandı. Kayseri Bölge müdürlüğü Adana’ya, Bursa Bölge Müdürlüğü İzmir’e, Samsun Bölge Müdürlüğü ise Trabzon’a verildi. Kayseri ve Bursa Bölge Müdürlükleri kendilerinden daha büyük iller olan Adana ve İzmir’e bağlanırken Samsun’un Trabzon’dan daha büyük bir il olmasına rağmen Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün Trabzon’a geçmesi şehir lobisinin ne denli güçlü olduğunu birkez daha gösterdi. Daha öncede Samsun’dan birçok bölge müdürlüğü Trabzon’a kaydırılmıştı. Türk Telekom Bölge Müdürlüğünün Trabzon’a gitmesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Samsunlular bütün bunlar yaşanırken ‘bizim siyasetçilerimiz nerede?’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Türk Telekom Samsun Bölge Müdürlüğünde çalışanlar ise yıllardır büyük emek verdikleri kurumlarının Trabzon’a verilmesini büyük üzüntüyle karşıladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber