Tüfekci’den Vali Tavlı’ya ziyaret

Tüfekci’den Vali Tavlı’ya ziyaret
10.03.2024
A+
A-

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ederek, ‘‘Sayın valimiz Orhan Tavlı’ya nazik kabul ve ilgileri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı İmren Nilay Tüfekci, Samsun Valisi Orhan Tavlı’ya nezaket ziyaretinde bulunarak, “Sayın valimizi daha önce görev yaptığı yerlerden tanıyoruz. Kendisinin şehrin bütün dinamikleriyle birlikte hareket ederek Samsun için ortaya koyduğu güzel enerji için teşekkür ediyoruz. Şehrimiz her özelliğiyle dünyanın en özel kentlerinden biri. Bu anlamda katkı sağlamak için atılan her adımın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Hem valilik hem de emniyet müdürlüğümüzün vatandaşımız güven ve huzuru için gece gündüz demeden yaptıkları çalışmaları takip ediyoruz. Yerel Yönetim demek sadece belediyeler demek değildir. Bu anlamda bütün yerel yönetim unsurları olarak uyum içinde olmak, şehre her anlamda güç katacaktır. Sayın Valimiz nezdinde bütün mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaretinde İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci’ye, İlkadım İlçe Başkanı Serkan Albayrak ve İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adayı Davut Numanoğlu ve beraberindeki heyet eşlik etti. Vali Tavlı, ziyaretleri dolayısıyla Tüfekci’ye teşekkürlerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.