Tufan Akcagöz lokum dağıttı

Tufan Akcagöz lokum dağıttı
09.06.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi önceki İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, İlkadım’da İstiklal caddesi üzerinde bulunan Muharrem İnce Seçim Koordinasyon Merkezi önünde vatandaşlara lokma dağıttı.

Muharrem İnce’nin günde üç beş miting yaptığını söyleyen Akcagöz, ‘Mitingleri izlemek isteyen yurttaşlarımızı, koordinasyon merkezimize davet ediyoruz’ dedi. Muharrem İnce isminin, halk nezdinde büyük bir sempati ile karşılandığını dile getiren Tufan Akcagöz, “Muharrem İnce, istisnasız seksen milyon insanın Cumhurbaşkanı adayıdır. Hiç bir ayrım yapmadan seksen milyon insanı kucaklayacaktır. Bugün burada, Muharrem İnce adına lokma dağıtıyoruz. Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım. Vatandaşlarımızın ilgisi muazzam. Millet, İnce’yi çok seviyor. Bu sevgi bağı, Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığı’na taşıyacaktır. Bize düşense, onun mücadelesine destek olmaktır. Biz de olan gücümüzle bunu yapıyoruz. Mutlaka başaracağız. Mutlaka kazanacağız. Prompter’dan konuşan, cihaz bozulunca ne yapacağını bilmeyen bir Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız, candan olsun istiyoruz. İçten olsun istiyoruz. Doğal olsun istiyoruz. Saray’larda yaşasın istemiyoruz. Millet sefalet içinde yaşarken, kendisi yazlık Saray hayali peşinde koşsun istemiyoruz. Dürüst olsun istiyoruz. Sürekli aldatılan bir Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Halkın, kendisine oy vermeyen kesimine husumet besleyen bir yönetim anlayışından derhal kurtulmak istiyoruz. İşte geliyor. Muharrem İnce, 13.Cumhurbaşkanı olacaktır.” dedi.

Geçen gece on binlerce insanın Kadıköy’de buluştuğunu ve meşalelerle yürüdüğünü hatırlatan Tufan Akcagöz, “Onbinlerce insan, Muharrem İnce ile beraber yürümek için alanlara toplanıyor. Bu, karşı konulamaz bir dip dalgasıdır. Bu coşkuyu görmezden gelen bir medyamız var. Olsun. 24 Haziran’dan sonra, basını da özgürleştireceğiz. Binlerce insan gece yarıları, meşalelerle bir araya geliyor ve geceyi gündüze çeviriyor. Bu meşaleler, ülkenin geleceğini de aydınlatacaktır. Binlerce insan gece yarıları bir araya geliyor. Bedava kumanya yok, ücretsiz ulaşım imkanı yok. Kendi imkanları ile geliyor. Herkesin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ‘Bütün sorunları 3B ile çözeceğiz. Hemen barışacağız. Ekonomik olarak büyüyeceğiz. Üretim ekonomisine geçeceğiz. Adil şekilde bölüşeceğiz.’ diyor. Epeydir özlediğimiz sözler bunlar. Barışacağız, büyüyeceğiz ve adil şekilde bölüşeceğiz. 24 Haziran’a az kaldı. Ha gayret. Samsun, Muharrem İnce’ye destek olmak adına büyük gayret gösteriyor. Dip dalgası geliyor. Her geçen gün daha çok inanıyorum ki, Muharrem İnce 13. Cumhurbaşkanı olacaktır.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.