TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda coşku ve yaratıcılık buluştu

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda coşku ve yaratıcılık buluştu
22.04.2024
A+
A-

Pendik Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri projelerini sergilediler.

featured

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda coşku ve yaratıcılık buluştu

Pendik Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, 20 proje ile büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Öğrencilerin özgün ve yaratıcı projelerini sergilediği fuarda, Edebiyat, Robotik ve daha birçok heyecan verici konu bilim severlerle buluştu.

ufuk

Fuarın açılışında okul müdürü Ferhat Gücükoğlu ve proje yürütücüsü Serap Akdemir Aslan’ın konuşmalarının ardından Gurme Tv ve Gurme Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Güngör de öğrencilere destek verdi. Güngör, fuarda yer alan Yiyecek İçecek bölümü standını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve destek sözü verdi.

20 farklı bölümden oluşan fuarda moda tasarım, bilişim teknolojileri, çocuk gelişimi, edebiyat, tarih, coğrafya, İngilizce, Almanca, müzik, kimya, matematik, biyoloji ve rehberlik gibi alanlarda hazırlanan projeler sergilendi. Pendik ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve diğer okul müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen fuara, bilim fuarının gerçekleşmesine destek sağlayan sponsorlar da ilgi gösterdi.

GQ5A9314

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, sadece öğrencilerin bilimsel araştırma becerilerini geliştirmelerine imkan sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda onların özgüvenlerini ve yaratıcılıklarını da artırmalarına katkıda bulundu. Geleceğin bilim insanlarını ve liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan fuar, bu yıl da büyük bir başarıya imza attı.

Fuarın öne çıkan bazı noktaları:

  • 20 proje ile gerçekleşti.
  • Edebiyat, Robotik ve daha birçok farklı konuda projeler sergilendi.
  • Öğrenciler, projelerini ziyaretçilere sunma imkanı buldular.
  • Fuar, bilimin ve yenilikçiliğin önemini vurguladı.
  • Geleceğin bilim insanlarını ve liderlerini desteklemeyi amaçladı.

Okul müdürü Ferhat Gücükoğlu yaptığı konuşmada TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın tüm katılımcılarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

2c838e70 8549 4c57 9849 14469915f434

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda coşku ve yaratıcılık buluştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber