Tramvaylarda Korona Virüs kapsamında alınan tedbirlere rağmen uyulmadı

Tramvaylarda Korona Virüs kapsamında alınan tedbirlere rağmen uyulmadı

Samsun’da toplu taşıma aracı olan tramvaylara Korona Virüs kapsamında alınan tedbirlere rağmen yine tıka basa yolcu biniyor.
Samsun’da toplu taşıma araçlarına korona nedeniyle az yolcu binmesine rağmen tramvaylara özellikle sabah saatlerinde aşırı yolcu binmesi dikkati çekiyor.
Tramvay seferlerinin yapıldığı sabah saatlerinde duraklar dolarken ,az yolcu binmesi yönünde alınan kararlara rağmen Samsun’da tramvayların tıka basa yolcu ile dolması ve bu nedenle sosyal mesafe kuralının da ihlal edilmesi endişe yaratıyor.
Sabah saatlerinde işlerine gitmek zorunda olan vatandaşlar,mecburiyetten tramvaylara bindiklerini ancak tramvaylarda yaşanan yoğun kalabalık nedeniyle Korona Virüs sebebi ile korktuklarını söylüyor.
Samsun’da Korona Virüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarına az yolcu alınması yönünde karara rağmen bugün çekilen bir videoda bir tramvayın tıka basa yolcu ile dolu olduğu görüldü.
Öte yandan Korona Virüs sebebi ile esnek çalışma uygulaması nedeniyle tramvay seferlerinin azaltıldığı bu nedenle yığılmalar yaşandığı da öğrenildi

https://www.facebook.com/watch/?v=897958547325438

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber