Toraman ve Çakır çifti evlilik yolunda ilk adımını attı

Toraman ve Çakır çifti evlilik yolunda ilk adımını attı
15.06.2019
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Harun Toraman ile Betül Çakır çiftinin nikahlarını kıydı.

Vatandaşların özel gün ve davetlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak olan Başkan Demirtaş, çiftlerin mutlu anlarına da şahitlik ediyor. Yoğun iş temposuna rağmen gelen istekleri kırmayan Başkan Demirtaş, Sheraton otelde Harun Toraman ile Betül Çakır çiftinin nikahlarını kıydı.

Dünya evine giren çiftin aile cüzdanını geline teslim eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş”Gençlerimize bir ömür sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” sözleriyle yeni evli çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

DEMİRTAŞ SANAT VE SANATÇI BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Samsun ilinin yerel sanatçılarını,kurumlarını kamuoyu ile bir araya getirerek onların eserlerini tanıtma ve kendilerini ifade etmelerine fırsat verecek olan ‘1.Çocuk Kültür Sanat ve Gelişim’ etkinliği İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın kurdele kesimi ile açıldı.

İlkadım Belediyesi,Samsun Sanat Birliği ve Lovelet Avm katkılarıyla  Lovelet’de düzenlenen 15-23 Haziran tarihlerine kadar devam edecek olan 1.Çocuk Kültür Sanat ve Gelişim etkinliği yoğun katılım ile açıldı.Etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Başkan Yardımcısı Şerif  Mırık, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Samsunlu yazarlar Tema Vakfı, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MERT SAMSUNDA SANAT RUHU İÇİN İLK ADIMI ATTIK.

Festival öncesi açılış konuşması yapan Festival Başkanı Asude Mert,”Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerle olur.Bu amaçla oluşturulacak kulüpler çocukların öğrenmesine ebe beyinlerin ise bilinçlenmesine yardımcı olacak.Bugünkü etkinliğimizde bu kulüpleri oluşturmak adına bir farkındalık oluşturarak Samsun’da sanat ruhunu kazanması açısından bir ilk adım attık ”dedi.

Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ,”Festival tadında  gerçekleşecek olan, etkinlik ve programların ilçemize yakışır bir şekilde dolu dolu geçmesini temenni ediyorum. Amacımız sanatın her dalını şehrimizde sergilenmesini sağlamaktır. Şehrimizi her yönüyle geliştirmekle birlikte kültür ve sanatta da güzel çalışmalar yapmak istemekteyiz. Sanat ve sanatçı bizim için çok değerli.Bu vesile ile kültür ve çocuk etkinliğinin şehrimize hayırlı olmasını, burada satış yapacak olan ziyaretçilere ve katılımcılarımıza hayırlı bol bereketli satışlar diliyorum” diye konuştu.Açılış kurdelesinin kesiminin akabinde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve ziyaretçilere etkinlikte yer alan stantları gezerek bilgi ve alışveriş yaptılar.Etkinlik alanında Başkan Demirtaş’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmediler.

ETKİNLİK ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER İLE 7 GÜN SÜRECEK

7 gün sürecek olan etkinlikte Şair ve yazarların imza günleri,Sahne showları,Balon gösterisi,Karaoke show,şiir dinletisi,Halk oyunları gösterisi,Çocuk tiyatrosu,Dans yarışması gibi çeşitli aktiviteler ile katılımcılar doyasıya eğlenecek Robotik teknolojik projelerle bilgilenecek.Etkinliğin son gününde çeşitli sanatçıların yer aldığı konser ve festivale özel  ödül çekilişi son bulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber