Topaloğlu: Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanı

Topaloğlu: Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanı
24.05.2018
A+
A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs Kaymakamlığı ile ortaklaşa düzenlediği yemekte belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “Öncelikle Mübarek Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Bizler iftar yaparken bir yerlerde Müslümanların kanının aktığını biliyoruz. Bu konuda maalesef bir takım Müslüman ülkeleri sessiz kalıyor. Bu olaylara karşını sesini yükselten Türkiye Cumhuriyetidir. Etrafımızdaki coğrafyada bu ülkeyi yeniden yapılandırmak isteyen bazı güçler maalesef yeni oyunlar peşinde. Bu yüzden bir birimize sahip çıkmalıyız. Şimdi birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanıdır. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim ”Dedi.”

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner;” “Hepinizin Ramazanı mübarek olsun, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bu özel günlerde bizim aramızdaki dostluk, birlik ve dayanışma bu iftar sofraları sayesinde bir kes daha kurulmuş oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Katkı ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. “Dedi”.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber