Termeli vatandaşların hizmet şikayeti

Termeli vatandaşların hizmet şikayeti
30.07.2019
A+
A-

Terme belediyesinden hizmet alamadıkları için belediye önünde toplanan vatandaşlara, belediye başkanı Ali Kılıç şov yapmayın diyerek vatandaşların tepkisini topladı.

GELEN SÖMÜRDÜ GİDEN SÖMÜRDÜ
Belediyeden hizmet alamadığını ve Terme Belediyesi önünde başkana ulaşamadıklarını söyleyen Termeli vatandaşlar, “Her yeri yaptılar sadece bizim mahallemizi yapmadılar. Neymiş belediyenin borcu varmış, bize hangi hizmeti verdi de borcu olmuş. Gelen sömürdü giden sömürdü. Bizim zaten alt yapımız yapılmış, sadece yağmur yerlerine boru koyulacak. Her yağmur yağdığında biz suyun içindeyiz.”

YOLUMUZUN YAPILMASINI İSTEMEYE GELDİK
Termeli vatandaşlar belediye önünde seslerini duyurmak için geldiğinde, “Biz buraya para istemeye gelmedik, yardım istemeye gelmedik, biz buraya yolumuzun yapılmasını istemeye geldik.”

OY ZAMANI AYAĞIMIZA GELİYORDU
Belediye önüne Başkan tarafından içeriye çağrılan vatandaşlar, gönderilen korumaya, “Seçim zamanı ayağımıza geliyordu. Bizde sizleri mahallemize davet ettik neden gelmediniz?”diyerek soru sordu.

ANKARA’YA GİDECEĞİZ
Termeli vatandaşlar, mahallesine hizmet istediğini ve bu konuyu Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne başvuracağını oradan da sonuç çıkmaz ise Ankara’ya konuyu taşıyacaklarını ve Terme’de hiç bir sorununda çözülmediğini ifade ettiler.

HİZMETİMİ İSTİYORUM
“Başkanımızı biz oy vererek seçtik, göğsümü gere gere AK Parti’ye oyumu bastım, bastıysam hizmetimide istiyorum. ”

SEÇİM ZAMANI SÖZÜMÜZÜ ALDIK
Terme Belediye Başkanı ile görüşme imkanı sağlayan Termeli vatandaşlar “AK Parti’ye oyumuzu verdik, seçim zamanı sizden söz aldık ve çamur içinde ve toz topraktan çocuklarımız hep yara bere içinde. Yolumuzun en kısa sürede yapılmasını istiyoruz.”

KİMSEYE ŞOV YAPMAYIN
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediye binası önüne gelen vatandaşları ‘şov yapmayın’ diyerek eleştirince ortalık bir anda karıştı. Basın mensuplarının da olay yerinde olmasıyla, vatandaşların şov yaptığını düşünen Ali Kılıç “Size burada şov yaptırmam. 4 aydır bu basının ne yaptığı belli. Ayarlamışsınız, gelmişsiniz buraya hizzmet almak isteyenler makamın kapısı açık gelin buyrun” diyerek makamına gitti.

Şov yapmadıklarını belirten Termeli vatandaşlar, Bu makama biz oturttuk seni, sen bize söz verdin AK Parti’ye oy verdik. Sen bize neden tavırla bir sinirle konuşuyorsun. Bir hoşgeldiniz denir. Bir hafta sonra tekrar belediye geleceğiz bu yollarımız yapılacak” diyerek sessiz bir şekilde dağıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber