Tekkeköy’de Kar İle Kapanan Yollar Açılıyor.. 7/24 Karla Mücadele

Tekkeköy Belediyesi karla mücadele ekipleri 7/24 mesai esasına göre çalışarak yüksek bölgelerdeki mahallelerde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

15.12.2016
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri kar yağışının etkili olduğu yüksek alanlardaki mahallelerde yolların ulaşıma kapanmaması için dur durak bilmeden çalışarak tüm yolların açık kalmasını sağlıyor.

Ayrıca ekipler ilçenin dört bir yanında buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da sürdürüyor.
Kar yağışı ve kış şartlarının başladığı andan itibaren ekiplerin 7 gün 24 saat aralıksız karla mücadele çalışması yürüttüğünü ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Karla mücadele ekiplerimiz çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Daha kar yağışı başlamadan kışa ayına girer girmez kış şartları ve kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzlukları giderebilmek için karla mücadele ekibi oluşturmamızın artılarını şimdi çok iyi görüyoruz. Önceden hazırlıklı olmak ve tedbir almak işlerimizi daha da kolaylaştırdı. Ekiplerimiz şantiyemizde nöbet tutuyorlar ve kar yağışı başladığında veya vatandaşlarımızdan talep geldiğinde hemen bölgeye gidip müdahale ediyorlar’’dedi.

tekkekoyde-kar-ile-kapanan-yollar-aciliyor-7-24-karla-mucadele
Buzlanmaya karşı tedbir alınıyor
Fen işleri ile Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine ait tüm personelin karla mücadele çalışmalarında aktif görev aldığını belirten Başkan Togar, “İş makinelerimizin yolları ulaşıma açmasının ardından tuzlama aracı ve personelimiz buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kar ve buzlanmaya karşı mücadele konusunda gece- gündüz demeden tüm personelimiz ve araçlarımızı seferber ederek üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık” diye konuştu.

tekkekoyde-kar-ile-kapanan-yollar-aciliyor-7-24-karla-mucadele
Tekkeköy Belediyesi hastalar için seferber oldu
Tekkeköy Belediyesi ekiplerinin sağlık sorunu olan ve acil hastaneye gönderilmesi gereken hastalar için seferber olduğunu söyleyen Togar, ‘‘Özellikle hastalar ve rahatsızlanan acil hastaneye ulaştırılması gereken vatandaşlarımız için hassas davranıyoruz. Sağlık ekiplerinin talebi doğrultusunda hastalara ulaşabilmeleri için önlerinden ekiplerimiz yolları açıyor. Bu konuda da tam bir diyalog ve koordinasyon içinde hareket ediyoruz. Ekiplerimiz gece bir sıralarında Zafer mahallemizde rahatsızlanan 2 yaşındaki bir evladımızı 112 ekiplerine ulaştırabilmek seferber oldu. İlçemizin yüksek mahallelerinden biri olan Zafer Mahallemizdeki 2 yaşındaki bir yavrumuz gece bir sıralarında rahatsızlanmış. Ekiplerimiz hemen harekete geçerek evladımızın evine ulaştı ve 112 ekiplerine evladımızı teslim etmişti. Kar ve kış şartlarının çileye dönüşmemesi için Tekkeköy Belediyesi ekipleri 7/24 teyakkuzda bulunarak üzerine düşen görevlerini yerine getirmeye devam edecek ’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber