Tekkeköy tarihinin en kapsamlı çalışmaları

Tekkeköy tarihinin en kapsamlı çalışmaları
04.11.2018
A+
A-

Tekkeköy’ün tüm beklentilerinin kısa süre zarfında karşılandığını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Vatandaşlarımızın yıllardır özlem çektiği herkesin hayallerini süsleyen ilçeyi bugün hep birlikte adım adım inşa etmenin haklı gururunu paylaşıyoruz” dedi.

Son Yılların En Önemli Hizmet Atağı

İlçe tarihinin en büyük hizmet atağı ile 55 ayda önemli projelerin, çalışmaların ve hizmetlerin hayat bulduğuna dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “55 Ayda 55 yıllık hizmeti ilçemizde gerçekleştirdik. AK Belediyeciliği her alanda sergiledik. Yıllardır beklenen özlenen hizmet rüzgarını kısa sürede vatandaşlarımızla buluşturduk ve verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Rabbim bizleri vatandaşlarımıza karşı mahcup etmedi” dedi.

Tekkeköy’de Her Alanda İlkler Yaşandı

Her alanda Tekkeköy’de ilklerin gerçekleştiğine vurgu yapan Başkan Togar, “Bugün ilçemizin geldiği noktayı herkes çok iyi görüyor. Özellikle 4 buçuk yıl öncesiyle bugünü mukayese ettiğimizde nelerin değiştiği ortada. Her mahalleyi ince eleyip sık dokuduk. Elimizin değmediği dokunmadığımız yer kalmadı. Sanat, spor, eğitim, kültür, park, sosyal tesis, spor tesisi, yol, kaldırım, imar, çevre gibi daha birçok alanda ilkleri halkımızla buluşturduk. Gerçek anlamda değişim, gelişim ve kalkınma hamlelerini ard arda gerçekleştirdik” dedi.

Sihirli Dokunuşlar

İlçenin karış karış işlendiğini ifade eden Togar, “Tekkeköy hızla gelişen ve yapılaşan bir kent. Bizde bu hızlı gelişime uygun projeler ve çalışmalar hayata geçiriyoruz. Özellikle ilçemizin birçok bölgesinde yeni imar yolları, bulvarlar, caddeler, sokaklar açıyoruz. Bu yeni açılan yerlerin alt yapısının ardından üst yapısını ve çevre düzenini gerçekleştiriyoruz. 55 Aylık hizmet süresinde Büyükşehir Belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile özel sektör yatırımları için koordineli çalıştık. İlçemizi örümcek ağı gibi kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu, doğalgaz, enerji nakil hatları ile ördük. Ardından mahallerimizin, caddelerimizin, bulvarlarımızın, sokaklarımızın yollarını sıcak asfalt, kilitli taş parke, beton ve diğer yol malzemeleri ile kapladık” şeklinde konuştu

Çalışmaları yerinde incelediler

İlçenin örümcek ağı gibi altyapısının yapıldığını söyleyen Togar, “Önceki döneme kıyasla bugün ilçemiz altyapı ile örüldü. Yaklaşık beş yıllık süre zarfında merkezde alt yapı sorunu ortadan kalktı. SASKİ Kanalizasyon Daire Başkanımız Muhlis Yeşilyurt, Belediye Başkan Yardımcılarımız Aydın Karmil ve Özkan Karakaya ile birlikte ilçemizde devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceledik. Önümüzdeki günlerde yapmayı planladığımız alanlarda tespit çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Alt yapısı tamamlanan alanların üst yapı çalışmalarının bir an önce başlaması noktasında gerekli tüm incelemeleri yaptık. Çalışmalarımız koordineli bir biçimde aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.      

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber