Tekkeköy ramazan sokağında 19 Mayıs coşkusu

Tekkeköy ramazan sokağında 19 Mayıs coşkusu
20.05.2018
A+
A-

Tekkeköy Ramazan Sokağında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı muhteşem etkinliklerle kutlandı.

Tekkeköy Belediyesi tarafından Lojmanlar Pazar Yeri alanına kurulan Ramazan Sokağında Ramazanın tüm güzellikleri ve maneviyatının yanında kurtuluş meşalesinin ateşinin yakıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Eski Ramazanları aratmayan Tekkeköy Ramazan Sokağında Kuran-ı Kerim tilaveti, tasavvuf ve ilahi konserleri, sema gösterileri, şiir dinletileri, tiyatro gösterileri, dini sohbetlerin yanı sıra çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri için orta oyunları, Hacivat Karagöz gösterisi, masal karamanları, yarışmalar başta olmak üzere daha birçok özel ve farklı programlar düzenleniyor. Yine Ramazan Sokağında güncel konular ve günün anlam ve önemine binaen programlara da yer veriliyor.

Ramazan Sokağı Etkinliklerle Dolu Dolu

Ramazan Sokağının herkese hitap eden etkinlikleri ile eski Ramazanları aratmadığına değinen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ramazan Sokağımız yediden yetmişe kadın erkek herkese hitap eden etkinlikleriyle tüm halkımıza eski Ramazanları yaşatmaya devam ediyor. Her akşam bu mübarek Ramazan ayının maneviyatıyla yülü programların yanında çocuklarımızda gönüllerince eğleniyor. Tekkeköy yıllardır özlediği Ramazanlara bizimle kavuştu. Ayrıca Ramazan Sokağımızda güncel konuları da takip ediyoruz. Bu manada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle alanda bir etkinlik düzenledik. Tüm halkımıza ve çocuklarımıza al bayrağımızı dağıtarak şanlı al bayrağımızı dalgalandırarak 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladık. Ayrıca dualarla şehitlerimizi andık” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber