Tekkeköy Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitimi

Başkan Togar ‘personelimizin motivasyonunun sağlanması konusunda hizmet içi eğitimler büyük önem arz ediyor

09.12.2016
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi, personelinin motivasyonunun sağlanması, daha iyi işe adapte olması ve daha iyi performans sağlayabilmesi amacıyla Belediye’nin 2016 yılı Uyum Eylem Planı dahilindeki hizmet içi eğitimleri tamamlandı.
Tekkeköy Belediyesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) tarafından organize edilen eğitimler üç gün sürdü.
Eğitimde Belediye Personeli’nin, “Kurum İçi İletişim” konusunda Doç.Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas; “Kentli Hakkı-Kent Kültürü-Yerel Hizmetler İlişkisi” başlığı altında Doç.Dr. Ahmet Mutlu; ve “Yönetim Bilimi ve Yöneticilik” konusunda ise Doç.Dr. Nuray Ertürk Keskin tarafından bilgilenmesi sağlandı.

Başkan Togar ‘personelimizin motivasyonunun sağlanması konusunda hizmet içi eğitimler büyük önem arz ediyor’

Personelin motivasyonunu arttırmak ve iş gücü verimini en üst seviyeye çıkartmak amacıyla hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile birlikte organize ettiğimiz üç günlük eğitimlerimizi tamamladık. Personelimizin vatandaşlarla diyaloğunu daha da geliştirmek ve iş performansını arttırmanın yanında kurumsal yapının tam anlamıyla işlevlerini yerine getirmesi yönünden bu ve bu tür hizmet içi eğitimler önemli yer almaktadır. Alanında uzman hocalarımız belediye personelimize yapmış oldukları sunumlar ile önemli konuları bir kez daha yinelemiş oldu. Hizmet içi eğitimlerde bizlere desteği olan hocalarımıza ve OMÜSEM’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Tekkeköy Belediyesi’nin yeni hizmet binasında yer alan Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimin ilk gününde Doç. Dr. Büyükgöze Kavas; yaptığı sunumunda, kurum içi iletişimin tanımı, önemi, araç ve yöntemleri konusunda personeli bilgilendirirken, kurum içi iletişimde etkili faktörler, kurum içi iletişim yolları ve çalışanların iletişim becerileri konularında bilgi verdi. Eğitimin ikinci gününde Doç.Dr. Mutlu; Kent hakkı, kentli hakların işlevleri, belediyelerin varlık nedenlerine vurgu yaptı. Eğitimin son günün de ise Doç.Dr. Keskin; İyi bir yöneticinin kurumu tanıyan, yönettiği kurumun iç ve dış dinamiklerini bilen, yönettiği birimin kurumun amaç ve hizmetlerine yönelik bilgi birikimine sahip, işiyle ilgili güncel ve teknolojik gelişmeleri takip eden ileri görüşlü, stratejik karar verebilen, çözüm odaklı, farklılıkları yönetebilen, etik, tarafsız, astlarına eşit ve adil davranan, empati yeteneği gelişkin, çalışanları dinleyen, yenilikçi ve yaratıcı özelliklere sahip olması gerektiğini belirttİ.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber