Tayland'da şiddetli yağışların neden olduğu selde hayatını kaybedenlerin sayısı 60’a yükseldi
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
TAYLAND, (DHA) - TAYLAND'da şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen selde yaşamını yitirenlerin sayısının 60’a yükseldiği bildirildi.Tayland Afetle Mücadele ve Yönetimi Dairesi (DDPM), bugün yaptığı açıklamada sellerin saat 06.00 itibarıyla başkent Bangkok ile 27 eyalette halen devam ettiğini ve yakl
TAYLAND, (DHA) - TAYLAND'da şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen selde yaşamını yitirenlerin sayısının 60’a yükseldiği bildirildi.
Tayland Afetle Mücadele ve Yönetimi Dairesi (DDPM), bugün yaptığı açıklamada sellerin saat 06.00 itibarıyla başkent Bangkok ile 27 eyalette halen devam ettiğini ve yaklaşık 1,15 milyon hanenin afetten etkilendiğini belirtti. Ülkede şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin sayısının 60’a yükseldiği kaydedildi. Tayland Meteoroloji Dairesi de yayımladığı uyarıda, 9-13 Ekim tarihleri arasında ülkenin kuzey, kuzeydoğu, orta, doğu ve güney kesimlerinde şiddetli sağanak yağış, kuvvetli rüzgar ve dolu beklendiğini duyurdu.

Sıradaki Haber
DHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni - 3
Etiketler:
#Dış Haberler
Bu haberi paylaş

