Taner Tekin: ‘TBMM’nin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var’

Taner Tekin: ‘TBMM’nin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var’
23.06.2018
A+
A-

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta ve İl Başkanı Taner Tekin, düzenlenen mahalle mitinginde ‘Cumhur İttifakının önemine değinerek ülkemizin geleceği ve güveni için TBMM’de güçlü bir MHP’ye ihtiyaç olduğunun da vurgusunu yaptılar.

MHP İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Mahallesi mitinginde MHP İl Başkanı Taner Tekin ve Milletvekili adayları onlarca gencin elinde meşaleler ve havai fişekler ile karşılandı. Meydan mitingine dönen Anadolu Mahalle mitingine MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, 27. Dönem Milletvekili adayları Erdem Okan ve Yakup Akın, MHP’li Eski Belediye Başkanları Necattin Demirtaş ve Şerif Ün, belediye meclis üyeleri ile binlerce vatandaş katıldı.

Mitingde konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Milliyetçi Hareket Partisi başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere bütün kadrolarıyla memleket meselelerinde her zaman dimdik durmuş ve devletinin, milletinin yanında olmuş, hiç bir zaman siyasi menfaat peşinde koşmamıştır. Bunu yıllar süren tarihi geçmişimizde göreceğiniz gibi bunun en yakın tarihi örneği ise 15 Temmuz’dur. Genel Başkanımız ve bizim her zaman söylediğimiz şey ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi.

Anadolu Mahallesinde gördüğü yakın ilgi ve coşkulu kalabalığa teşekkür eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ise şunları söyledi; “Hepinizin malumu bir seçim sürecinin içerisine girdik ve artık sonuna geldik. En başta olduğu gibi yapılacak bu seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını 16 Nisan Referandumunda ortaya çıkan yeni bir yönetim sisteminin hayata geçeceği bir seçim olacağını yeniden ifade etmek istiyorum. Öncelikle bu seçimlerde ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimize sesleniyorum. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Sizlerin refahı ve mutluluğunu, ülkemizin bekasını ve huzurunu sağlamak adına oluşan Cumhur İttifakını destekleyiniz. Ülkemizde sağladığımız ve dış güçlere net mesaj olarak gösterdiğimiz bu birlik ve beraberlik havasını bozmaya çalışanlara müsaade etmeyin. Ülkemize yönelik onlarca saldırılar yapıldı. Gerek sosyal, gerekse ekonomik bir çok tehdit ve saldırı yapılmıştı. Ancak, hatırlayınız ki 15 Temmuz Hain Darbe girişimi ile ülkemizi ve bizleri yok etmeye çalıştılar. O gece Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey darbeye karşı devletinin ve seçilmiş hükumetinin yanında olduğunu söylerken partide yöneticileri arkadaşlarına ise parti genel merkezimizi işaret ederek burada yanan ışık ülkemizin son yanan ışığı demişti. Işığı söndürmemek, ülkemizi böldürmemek, beka sorunumuzu çözmek, terörü kökünden kazımak, ülkemizin başlıca problemlerine çözümler bulmak için Samsun’un öz evlatları olan 9 adayımız gece gündüz sizlere yaptıklarımızı ve yapacaklarını anlattılar. Samsun’un ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacak kadrolar Milliyetçi Hareket Partisi’nde mevcuttur. Bunun en net örneği ise Grup Başkanvekilimiz ve Milletvekilimiz Sayın Erhan Usta’dır. Samsun’un sorunlarını en gür sesle dile getiren ve çözüm önerileri arayan, sanayicinin, şoförün, esnafın dertleriyle dertlenen Sayın Erhan Usta’nın yanında TBMM’ye en az 3 milletvekili daha göndererek bu sorunları daha kolay çözmek için sizlerden destek istiyoruz. Biz kadrolarımızın bunu yapacağına inanıyorum. Sizlerin de inancını gözlerinizde ki ışıkta görüyorum. Şimdi vefa zamanı. Yeri geldiğinde ihtiyaç hasıl olduğunda, mesele ülke meselesi olduğunda hiç düşünmeden ve tereddüt etmeden elini değil gövdesini her zaman taşın altına koyan Milliyetçi Hareket Partisi’ni TBMM’de daha güçlü bir siyasi parti yapmaya var mısınız?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.