Tam kapanmada ilkadımlılara ulaşım desteği

Tam kapanmada ilkadımlılara ulaşım desteği
04.05.2021
A+
A-

İlkadım  Belediyesi’nin Covid-19 dayanışması sürüyor, vatandaşa desteğin kapsamı genişliyor. Bu kapsamda  salgın etkisi altında kalan ilçe halkının mağduriyetini giderecek hizmetlere yenilerini eklerken, sosyal belediyecilik uygulamalarını artırıyor. Karantinadaki Covid-19 hastalarına kahvaltı ve sıcak yemek servisini devam ettiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Hastanelere  gidecek ,Covid19 aşısı olmak isteyen ancak randevu ve ulaşım sorunu yaşayan 60 yaş üstü ile engelli vatandaşların ulaşımları için de araç tahsis ediyor.

Vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, yardıma ihtiyacı olan İlkadımlılara destek olmak amacıyla mevcut kaynaklarını ve imkânlarını en etkili biçimde kullanan İlkadım Belediyesi hasta, yaşlı, aşı randevusu olan özel gereksinimli engelli vatandaşlara yönelik sağladığı ulaşım hizmetini sürdürüyor.

“Mağduriyetlerin önüne geçiyoruz”

Korona virüs pandemisi ile ilk günden itibaren ilçe genelinde temizlik, dezenfekte, sosyal vefa destek ekibi ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları adım adım takip eden  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”17 günlük  tam kapanma döneminde aşı veya hastane randevusu olan 65 yaş üstü, dezavantajlı gruptaki  vatandaşlara belediye hizmetlerini sürekli bir şekilde alabilecekleri bir sistemle mağduriyetlerin önüne geçiyor. Başkan Demirtaş, bu kapsamda engelli ve yaşlılarımızın ücretsiz ulaşım hakkına sahip çıkıyoruz. İhtiyacı olan ilçe halkımızın bu zor günlerde dayanışma gücüne destek vererek ulaşım sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Belediyemize ait hizmet araçlarımızda kısıtlamalar süresince aracı olmayan ve hastaneye gitme ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet verecek.  444 0 55 01- 0505 178 55 01numaralı İletişim Merkezimizi arayarak hastaneye gideceğini belirten vatandaşlarımızı ekiplerimiz kapılarında alarak gerekli tedavi sonrası evlerine ulaşmalarını sağlıyor. Önümüzdeki süreçte de başlatmış olduğumuz bu sosyal sorumluk hizmetimizi vatandaşlarımız için konforlu ve sağlıklı bir şekilde ulaşım desteği yönünde sunmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber