Süleymanoğlu: 2023 vizyonuna kenetlenmeliyiz

Süleymanoğlu: 2023 vizyonuna kenetlenmeliyiz
14.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Ekonomist-Bankacı Selahattin Süleymanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2023 vizyonuna katkı sağlamak istediğini belirterek, hedefinin ekonomisi büyüyen bir Samsun olduğunu söyledi.

Türkiye’nin 2023 vizyonuna ve bu hedef doğrultusunda Samsun’un gelişimine katkı sağlamak istediğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Ekonomist-Bankacı Selahattin Süleymanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna katkı sağlamak istediğini söyledi. Süleymanoğlu, bu vizyon doğrultusunda, bilgi ve tecrübesini Samsun’u her alanda daha ileri taşımak için kullanmak istediğini söyledi.

TECRÜBEMİZ IŞIK OLUYOR

Yıllarca bankacılık alanında önemli görevlerde bulunduğunu hatırlatan Süleymanoğlu, “Ülkemiz, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 16 yıldır siyasal, ekonomik, askeri ve benzeri alanlarda büyük değişim ve dönüşüm yaşadı. Ben de Yeni Türkiye’nin inşasında hem ülkeme hem de Samsun’umuza daha fazla hizmet verebilmek için milletvekilliğine talip oldum. Yıllarca Halk Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığı gibi önemli bir görevde bulundum. Geçmiş deneyimlerimiz bize gelecek anlamında bir ışık görevi görüyor” dedi.

EKONOMİSİ BÜYÜYEN SAMSUN

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye hedeflerine katkı sunmak istediğini belirten Süleymanoğlu, “Samsun’a hizmet etmek istiyorum. Daha çok iş, daha çok aş olanağına sahip bir Samsun hayalim var. Ülkemizin 2023 vizyonu çerçevesinde Samsun’un ekonomisini daha da büyütmek ve Türkiye’nin en büyük 10 şehrinden birisi yapmak için var gücümle çalışacağım. Bilgi, beceri ve tecrübelerimi Samsun’u her alanda daha ileri taşımak için kullanacağım. İnşallah hep birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği vizyonda, şehrimizi hedefine ulaştıracağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.