Son 1 haftada 63 terörist EX!

Son 1 haftada 63 terörist EX!
01.02.2024
A+
A-

Millî Savunma Bakanlığı, Son bir haftada 63 terörist etkisiz hâle getirilmiş,1 Ocak 2023’ten bugüne kadar etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 2 bin 541’e ulaştığını açıkladı.

featured

Millî Savunma Bakanlığının faaliyetleri başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin olarak Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk tarafından gerçekleştirilen toplantıda şu bilgiler paylaşıldı:

“Millî Savunma Bakanlığının tüm birlik ve kurumları ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için kendisine tevdi edilen tüm görevleri azim ve kararlılıkla yerine getirmektedir. Başta PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri olmak üzere millî birlik ve beraberliğimiz ile bekamıza yönelen tüm tehdit ve tehlikelere karşı kesintisiz bir şekilde ve kararlılıkla icra edilen operasyonlarla Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil; Son bir haftada 63 terörist etkisiz hâle getirilmiş, 1 Ocak 2023’ten bugüne kadar etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 2 bin 541’e ulaşmıştır. Suriye’de ise son bir haftada 13 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiş, anında ve misliyle verilen karşılık ile 42 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Böylece; 1 Ocak 2023’ten itibaren etkisiz hâle getirilen terörist sayısı ise 1.704’e yükselmiştir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.